Go to ,[object Object]

ZIGGY FUR

Pels, Moxy Copenhagen (her) / Top, American Vintage (her) / Nederdel, YAS / Slip on's, Pavement (her) Taske, Leowulff (her) / Solbriller, & Other Stories (her) / Ringe, Jane Kønig og Pernille Corydon

Puha, nogle hårde skoledage - føler allerede, at jeg er skoletræt. Har i også nogle dage, hvor i har det sådan? Vores skema er så vildt, 8-16 stort set hver dag, så er ved at dø, når jeg endelig har fri. Mit hovede er ved at springe og kan nærmest intet overskue, når jeg så har fri. Har i nogle gode råd til at holde sig frisk og ikke få hovedpine i løbet af en lang skoledag? I dag skød Patrick og jeg dagens outfit. Synes billederne blev super fine og har sådan glædet mig til at vise jer den nye skønne pels fra Moxy Copenhagen. De laver simpelthen nogle af de smukkeste ting og i den lækreste kvalitet. Jeg er allerede så glad for min pels og den er så lækker at have på - ligesom en lækker cardigan og dejlig varm og så er den jo bare så fin i dens detaljer, så smuk.

Likes

Comments

Helene
,
Hvilken model er dit ur, og hvor kan jeg finde det? hvad hedder det ;)
Nanna
,
Hej Tina! Jeg er helt forelsket i dine solbriller, og kan se de er udsolgt på & other stories. Har du planer om at sælge dem, så er jeg meget interesseret?