ZIGGY FUR

Pels, Moxy Copenhagen (her) / Top, American Vintage (her) / Nederdel, YAS / Slip on's, Pavement (her) Taske, Leowulff (her) / Solbriller, & Other Stories (her) / Ringe, Jane Kønig og Pernille Corydon

Puha, nogle hårde skoledage - føler allerede, at jeg er skoletræt. Har i også nogle dage, hvor i har det sådan? Vores skema er så vildt, 8-16 stort set hver dag, så er ved at dø, når jeg endelig har fri. Mit hovede er ved at springe og kan nærmest intet overskue, når jeg så har fri. Har i nogle gode råd til at holde sig frisk og ikke få hovedpine i løbet af en lang skoledag? I dag skød Patrick og jeg dagens outfit. Synes billederne blev super fine og har sådan glædet mig til at vise jer den nye skønne pels fra Moxy Copenhagen. De laver simpelthen nogle af de smukkeste ting og i den lækreste kvalitet. Jeg er allerede så glad for min pels og den er så lækker at have på - ligesom en lækker cardigan og dejlig varm og så er den jo bare så fin i dens detaljer, så smuk.

Likes

Comments

Laura
,
Drik masser af vand i løbet af dagen. Helst 2 liter. Det hjælper:-)
Line
,
Hvor er din store ring fra Pernille Corydon bare flot. Jeg har lidt svært ved at se, om du har den plain sølv udgave eller om det er den oxideret udgave? :-)
MODETENDENSER,
Årh, nogle lækre solbriller, som samtidigt har en alt for lækker pris! Tak for tip : ) http://modetendenser.dk
modetendenser.dk
Glassow,
Jeg er dybt forelsket i dine sko :)
glassow.com
Camilla,
Helt igennem fantastisk outfit! Elsker seriøst alt ved det!
camillaangel.bloggersdelight.dk/
tine
,
Det er den bedste kvalitet har haft den på i alle slags vejr fx regn,blæst osv den holder perfekt
Helene
,
Hvilken model er dit ur, og hvor kan jeg finde det? hvad hedder det ;)
Nanna
,
Hej Tina! Jeg er helt forelsket i dine solbriller, og kan se de er udsolgt på & other stories. Har du planer om at sælge dem, så er jeg meget interesseret?