ZANCA SONNE - GIVEAWAY

Pelsvesten er til en værdi af 750,-

SÅ PIGER! Nu kommer der en vildt fed konkurrence til jer skønne læsere. Jeg har nemlig i samarbejde med de søde piger i Zanca Sonne, sørget for en giveaway til en af mine heldige læsere. En af jer kan få fat i denne fine pelsvest fra Zanca Sonne med de flotteste detaljer og en super lækker farve. Det eneste i skal gøre er at dele indlægget på jeres facebook og skrive herinde i kommentarfeltet, hvilken størrelse i er. Så vil jeg på ONSDAG trække lod og afsløre vinderen af pelsvesten. Weee, har glædet mig så meget til denne giveaway - jeg har så mange søde læsere og endelig har jeg mulighed for at give lidt igen. Så skynd jer at del indlægget og skriv herinde, hvilken størrelse i er i pelsvesten. HELD OG LYKKE ♥ Og husk at gå ind og like Zanca Sonnes fine facebook, så går i aldrig glip af alt det flotte tøj de hele tiden får hjem fra Paris.

Likes

Comments

Nana Ritz
,
årh en lækker konkurrence <3 jeg skal bruge en str. s, hvis jeg er den heldige vinder!
Sine
,
Dejlig blog og skøn konkurrence Min størrelse er: XS/S
Lara
,
Nøjjj hvor ville jeg gerne have fornøjelsen af at vinde denne smukke vest.... ELSKER din blog!! Krydser alt hvad der kan krydses!! <3
Lara
,
Nøjjj hvor ville jeg godt have fornøjelsen af at vinde denne smukke pels.... ELSKER din blog! krydser alt hvad der kan krydses! <3 Str. - Small !
Katja Nissen
,
Jeg er en str. S/M :D
Admira
,
Str M :-)
Sabina Horshauge
,
Small
Sandra
,
Hvor er den lækker! Str. M :-)
Mirna el chami
,
Håber jeg er den heldige vinder !!! Str small .
lone sørensen
,
super flot vest et ønsket str m