Go to ,[object Object]

YOU FEEL BETTER NOW?

Jeg er her til morgen vågnet op til en masse kommentarer, der egentlig bare prøver at nedgøre og chikanere mig og mit indlæg Be Yourself. Jeg kan sagtens tage imod kritik og prøver altid at tage mine læsers råd til mig, men dette har stået på i et års tid nu og er kun for at få mig ned med nakken. Problemet ved dette er bare, at når man ejer en hjemmeside, så har man adgang til rigtig mange informationer og derfor har jeg via disse kommentarer kunne finde frem til denne person, der står bag samtlige forskellige dæknavne. Det er næsten et år siden, at jeg fandt frem til dette og eftersom det stoppede i perioder, valgte jeg bare at ignorere det. Nu er det så gået så vidt, at personen simpelthen har brugt hele aftenen i går og i dag på at sidde og skrive ROMANER om, hvor vulgær og dobbeltmoralsk jeg er.

Kan jo så kun sidde lidt og grine af, at man har så lidt et liv, at man gerne bruger så mange timer på at chikanere én person under forskellige dæknavne. Det er sørgeligt. Det er nu desværre gået så vidt, at jeg bliver nød til at kontakte politiet og melde personen for chikane. Det er mig bare en gåde, hvorfor man gider sidde og bruge så lang tid på at gøre en anden person ondt. Hvorfor? Det har jeg aldrig forstået, men det er jo forståeligt nok, at man kan føle sig "stor og stærk", når man sidder bag en skærm i sine trygge rammer og under samtlige dæknavne.

Jeg har valgt at smide en masse billeder op af verdens BEDSTE læsere, netop fordi I er så fantastiske og alt jeres støtte op opbakning betyder ALT for mig. I er altid til at regne med og er altid med på en krammer og en masse skønne smil. Tak fordi I er JER. ♥

 

Likes

Comments

Julie
,
❤️❤️❤️❤️
Jen
,
Please don't let people like that get to you. I have met a lot of people who constantly try to attack others, and the only reason they try to bring people down is because they are in such a huge amount of pain themselves. They project this on to people who are nice, successful, etc. and people with qualities and lifestyle they wish they had themselves. Just rise above it, and never be afraid to speak your mind. You seem like such a strong woman, and a wonderful role model for young girls. Lots of love from Norway.