YOU FEEL BETTER NOW?

Jeg er her til morgen vågnet op til en masse kommentarer, der egentlig bare prøver at nedgøre og chikanere mig og mit indlæg Be Yourself. Jeg kan sagtens tage imod kritik og prøver altid at tage mine læsers råd til mig, men dette har stået på i et års tid nu og er kun for at få mig ned med nakken. Problemet ved dette er bare, at når man ejer en hjemmeside, så har man adgang til rigtig mange informationer og derfor har jeg via disse kommentarer kunne finde frem til denne person, der står bag samtlige forskellige dæknavne. Det er næsten et år siden, at jeg fandt frem til dette og eftersom det stoppede i perioder, valgte jeg bare at ignorere det. Nu er det så gået så vidt, at personen simpelthen har brugt hele aftenen i går og i dag på at sidde og skrive ROMANER om, hvor vulgær og dobbeltmoralsk jeg er.

Kan jo så kun sidde lidt og grine af, at man har så lidt et liv, at man gerne bruger så mange timer på at chikanere én person under forskellige dæknavne. Det er sørgeligt. Det er nu desværre gået så vidt, at jeg bliver nød til at kontakte politiet og melde personen for chikane. Det er mig bare en gåde, hvorfor man gider sidde og bruge så lang tid på at gøre en anden person ondt. Hvorfor? Det har jeg aldrig forstået, men det er jo forståeligt nok, at man kan føle sig "stor og stærk", når man sidder bag en skærm i sine trygge rammer og under samtlige dæknavne.

Jeg har valgt at smide en masse billeder op af verdens BEDSTE læsere, netop fordi I er så fantastiske og alt jeres støtte op opbakning betyder ALT for mig. I er altid til at regne med og er altid med på en krammer og en masse skønne smil. Tak fordi I er JER. ♥

 

Likes

Comments

Lærke Andresen
,
Tak fordi du er DIG! ❤️
Nicoline
,
Ærgerligt nogen går så vidt, især når jeg synes du nok er en af de mest inspirerende bloggere, både stilmæssigt, men også personligt fx synes jeg det er vildt sejt med Fuck ALS armbåndene❤️ Glæder mig til en masse nye indlæg, få er sikker på vi er en masse, som elsker at følge med her på bloggen
Jannie
,
Hørt! Hvor er det sindssygt at vi lever i en verden hvor folk hellere vil skrive dårlige ting end gode. Jeg har selv det motto der hedder, hvis du ikke har noget godt at sige så lad vær!
Trine T
,
Hvor er det langt ude, at nogen kan komme så langt ud, at nedgøre andre på den måde. Jeg håber det stopper nu hvor du har politianmeldt vedkommende. Alle har ret til at sige sin mening (læs dig og dit indlæg) og er andre ikke enig så må de holde sig væk og lade være med at læse med. Du gør det godt Tina Maria! Jeg nyder at følge med og bliv ved med at være den du er.
Ann-Sofie,
Hej Tina Maria. Jeg læste kun få af kommentarerne til dit tidligere indlæg "be yourself", for blev simpelthen så chokeret over hvordan folk bare vender et emne til noget helt andet for at nedgøre dig.. Jeg har stor respekt for dig og dit arbejde og elsker at læse med her på bloggen og blive inspireret. Og det med at du fremviser mærkevare ser jeg kun som inspiration, for penge til sådan noget hænger ikke på træerne, det er noget de fleste arbejder hårdt for og spare op til at forkæle sig selv med. Og så er du et skønt forbillede for mange unge, da det tydeligt ses at du brænder for det du laver og du viser tydeligt at hårdt arbejde kan betale sig! Stor respekt herfra. God fredag :-)
ann-sofiehansen.bloggersdelight.dk
maria
,
Hvordan har du det med børn egentlig. Har i planer om det og evt hvornårr
Nina
,
Det lyder da vildt ubehageligt! :/ Nu kommenterede jeg selv på Be Yourself indlægget som et konstruktivt indspark til dialogen, men vedkommendes ubehagelige og chikanerende kommentarer er ikke blevet postet derinde vel?
Rasmus,
Hej Tina Maria Jeg synes du skal blokerer vedkommendes IP adresse fra din blog. Mvh Rasmus
opladershoppen.dk/
Julie
,
❤️❤️❤️❤️
Jen
,
Please don't let people like that get to you. I have met a lot of people who constantly try to attack others, and the only reason they try to bring people down is because they are in such a huge amount of pain themselves. They project this on to people who are nice, successful, etc. and people with qualities and lifestyle they wish they had themselves. Just rise above it, and never be afraid to speak your mind. You seem like such a strong woman, and a wonderful role model for young girls. Lots of love from Norway.