WONDERFUL

Necklace: Here / Rings: Here , Here & Here / Bracelet: Here / Pendants: Here , Here & Here


Sponsored by PANDORA

Hende der varmer mit hjerte, styrker min sjæl og giver mig lyst og motivation hver evig eneste dag, er min datter. Hun er min inspiration i livet og jeg elsker den person, jeg er blevet efter jeg er blevet mor til hende. Jeg kunne ikke være mere stolt og lykkelig over at føle mig så heldig og så inspireret til at opnå alle mine drømme i livet - sammen med hende. Pandora har lavet en ny efterårskampagne som sætter fokus på de vidunderlige ting i livet, der har en speciel betydning for os i hverdagen og som er med til at give vores humør og vores tanker et løft - også på de dårlige dage. Vi er alle travle mennesker, der flyver rundt for at opnå succes i livet og der har vi det med at glemme de små ting i livet, glemme at sætte pris på de mennesker vi omgås og vi glemmer at sige TAK. Det er helt klart en af de ting, jeg gerne selv vil blive bedre til og det at stoppe op og NYDE nu'et sammen med mine nærmeste, sætte pris på hver en lille ting der sker med Olivia og aldrig tage noget for givet. Det er lettere sagt end gjort, men jeg arbejder på det hver dag, for det er så vigtigt og det tager ingen tid og så er det gratis.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// She who warms my heart, strengthen my soul and motivate me, is my beautiful daughter. She's my inspiration and I love the person I'm become after I gave birth to her. I couldn't be more proud or my happy about my life and I feel so lucky to have her in my life. She inspires me to achieve my goals and dreams in life - with her. Pandora just launched their new fall collection and they are focusing on the little things in life we take for granted. It's important to see the little things, say THANK YOU and show love to your loved ones. Let them know that you love them and enjoy spending time with them. It's so important not to take those little things for granted, I know that it's easier said than done, but it's so important and it's free.

Likes

Comments

majatrier
majatrier,
Ej, hvor ser hun skøn ud!!🌸
nouw.com/majatrier
Mathilde
,
Hvor ser både smykkerne og Olivia dog bare smukke ud! Dog Men jeg tænkte på om ikke der snart kunne komme nogle flere "I wish"-indlæg? Både i flere forskellige prisklasser og fra flere forskellige steder, så det hele ikke eksempelvis er fra Nelly eller lign. Det kunne f.eks. inkludere indlæg med sweatre, hoodies, undertøj, businesstøj, vintertøj (både halstørklæder, vanter, støvler, jakker osv.), hyggetøj osv. osv. - du har sikkert flere gode idéer 😉
Gry
,
Hvilken app bruger du til at redigere dine billeder med? Måske du kunne lave et indlæg om det? 😊