WISHFUL THINKING

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER

Øv, nu kommer en uge fyldt med regn, men så kan vi jo udnytte situationen og hoppe i de lækre striktrøjer, som ser så fine ud til enten shorts, nederdele eller jeans og til et par lækre sandaler. Jeg har fundet disse super fine sandaler fra Marcus B, som Nelly.com forhandler og de er inspireret af den meget dygtige designer, Isabel Marant - dog til meget billigere penge og stadig fremstillet af ægte læder. Super fine til et par boyfriend jeans og en lækker strik, så ville sandalerne virkelig komme til sin ret. Jeg er ret vild med de pudderfarvede strikke på nummer 5 & 6, er de ikke bare fine? Og så ville de passe min pudderfarvet taske fra Leowulff, mmm... Har i en favorit fra collagen?

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Johanne
,
Er helt vild med J Lindeberg trøjen!
Anonym
,
Har lagt mærke til at dit hår er vokset utrolig langt og ser så fint og sundt ud. Ville virkelig være dejligt, hvis du ville skrive hvad/hvis du har gjort noget bestemt for at pleje det :-)
Sarah Pedersen,
Ih, sikke nogle flotte fund! Det bedste ved efteråret og vinteren er, at man igen kan pakke sig ind i lækre og varme striktrøjer. Selvom sandal-sæsonen er ved at være forbi, er det altså også nogle vildt fine sandaler, du har fundet. Jeg elsker det lidt romantiske twist på de klassike birkenstok sandaler.
minfashionstil.dk/
Maria
,
Hej Tina Maria Jeg tænker om du måske ville have lyst til at lave et opslag omkring støvler. Jeg er total lost i hvilken støvler, jeg skal have nu her, når efteråret melder sig :/ Hilsen Maria