WINDY SUNDAY

Skindjakke, Muubaa / Top, Sally&Circle / Jeans, Five Units / Sandaler, Nelly Taske, Valentino / Solbriller, Stella McCartney / Ringe: Fra Kreta og Thailand

Hej på bloggen. Øv, lidt efterårsvejr-agtigt i dag. Håber snart, at sommeren vender tilbage. I dag var Patrick og jeg til Mr. World's reception her i Danmark. Patrick og hans venner har kendt Niklas i mange mange år og nu er han gået hen og blevet kåret til Mr. World, så vi overraskede ham i lufthavnen og derefter var vi til brunch og reception, som der blev holdt for ham. Nu er vi hjemme og hygge med te og hygge på sofaen - rigtig søndagshygge. Jeg takker alle jer, der kom forbi til Blogger Loppis i går - det var så hyggeligt at møde jer og det er dejligt, at der er så stor interesse i mit tøj, hehe. Her er dagens outfit fra i dag - det var blæsende, men synes faktisk at billederne alligevel blev rigtig fine og det ser faktisk fedt ud, når håret flagrer sådan. Er så vild med min nye skindjakke fra Muubaa, som virkelig passer perfekt til det rå look i dag sammen med de lyse sandaler. Hvad synes i? Forresten, for lige at sige det igen, så arbejder jeg stadig hårdt på "Ask Me"-videoen, bare så i ikke tror, at jeg har glemt det. Forventer at den er på bloggen i morgen.

Likes

Comments

Og Dermed Basta,
Sort er bare altid lækkert, og godt set med de hvide sandaler som lige er prikken over i'et i dette outfit.
www.ogdermedbasta.dk
Freja
,
Har du et link til de der flotte sko??:-)
Sara
,
Vil du ik fortælle hvor din neglelak er fra...
Louise
,
Super flot outfit Tina Maria! Sindssyg lækker jakke og taske :-) Er dog nysgerrig omkring din neglelak, som har det fineste sommer farve. Hvor er den fra, og hvad hedder farven? :-)
Louise
,
Super flot outfit Tina Maria :-) Er vildt med jakken og tasken! Er dog også ret nysgerrig omkring hvad det er for en neglelak du har på? Den er så fin og en skøn sommer farve :-)
Tina Maria
,
Jo, den er fra Essie og hedder, "Tart Deco". Sååååå fin ;-)
Tina Maria
,
Ih, tusind tak :-) Neglelakken er fra Essie og hedder, "Tart Deco" :-)
Cecilie
,
Jeg vil virkelig gerne vide hvordan du laver dit hår sådan her! :D Da du havde dit lyserøde outfit på havde du flere krøller og lidt mere 'beach'-agtigt.. og det vil jeg stadig gerne vide hvordan du laver, men det her er også super flot! Hvordan laver du det? :) Du har simpelthen så flotte ben! Ville virkelig ønske jeg også havde lange flotte ben som dig :)
Thea
,
Sikke nogle lækre sko! Har kigget på dem på Nelly, men inden jeg køber dem, ville jeg lige spørge hvordan størresen er? På forhånd tak. :)
Tina Maria
,
De er helt perfekte i størrelsen - jeg har i hvert fald den størrelse, som jeg altid bruger :-)