WIN WHAT YOU WANT - 100.000 KR.

Blogging, Konkurrence

Så skal vi her på bloggen til at snakke, om en af de fedeste konkurrencer længe. I har nok allerede læst lidt om det på forskellige blogs. Libresse har nemlig en konkurrence kørende pt, hvor man altså kan vinde et gavekort på 100.000 kr. og købe lige hvad man har lyst til for de penge. Konkurrencen foregår på den måde, at man skal indsamle point og det gør man fx på Libressepakkerne - de har nemlig nogle skrabefelter, hvor man samler point. Man kan også finde nogle butikker, der forhandler pakkerne og som har dobbeltkoder på pakkerne - dem kan i se en liste over lige HER. Ellers er der også en APP til iPhone og Android, der hedder "Libresse Catch", hvor man også kan indsamle point og også være med i konkurrencen om de 100.000 kr. Hvis man ikke har en smartphone, så kan det også sagtens foregå over deres hjemmeside, HER. Jeg synes selv, at det er en ret så vild konkurrence. Det må være en hver piges drøm at vinde 100.000 kr og hvad skal man dog bruge alle pengene til? Hvad kunne i tænke jer? I kan også se videoen af kampagnen, HER.

Jeg har faktisk siddet længe og tænkt over, hvad jeg godt kunne tænke mig at bruge pengene på, hvis jeg vandt. Jeg har de allerbedste minder fra Mexico og jeg ville elske at tage tilbage til det område og vise Patrick det. Costa Careyes er et rigtig smukt sted i Mexico, hvor alle de flotteste hoteller ligger og hvor blandt andet Heidi Klum blev gift med Seal. Jeg ville elske at sejle ud i en lille båd og opleve hvalerne helt tæt på, det er virkelig så smukt og fascinerende. Ikke nok med det, så fik jeg også set den dårlige side af Mexico, da jeg var der - nemlig alle de små gadehunde, der bliver kørt over eller dør af sult, netop fordi mexikanerne ikke har noget forhold til dyr, medmindre de skal bruges til mad eller arbejdskraft. Derfor ville jeg elske at finde en gadehund, som jeg kunne adoptere og få taget til en dyrlæge, som så kunne sørge for, at jeg kunne få den med hjem til Danmark og give den et dejligt og lykkeligt liv sammen med os. Det ville nok være den fedeste oplevelse at udnytte for de 100.000 kr. Jeg ved godt, at mange måske ville købe en bil, taske eller møbler, men hvorfor ikke få en kæmpe oplevelse med i rygsækken og give en hjemløs hund et dejligt hjem. Det ville være livsbekræftende, hvilket for mig er det vigtigste.

Likes

Comments

Sofie
Sofie,
Super fedt indlæg, virkelig! Elsker at du fortæller hvad du selv ville bruge pengene til, jeg tror selv at jeg ville bruge pengene på en rejse, til en lille ø langt væk fra alting, bare nyde alt det smukke ved livet :-)) Tjek gerne min blog ud http://lavieardorvble.blogspot.dk/
Wedding featured
Wedding featured,
After exploring a number of thee articles on your blog, I truly appreciate your technique of blogging. I bookmarked it to my bookmark webpage likst and will be checkinjg back soon. Please chedck out my website too and tell me what you think.
tinyurl.com/summercampsends21975
Write a comment...
IP: 82.99.3.229