Go to ,[object Object]

WIN HVISK JEWELRY

Moonlight necklace, here / Pink pendant, here

Det er slet ingen hemmelighed, at jeg elsker smykker. Både min mor, moster og mormor har det på præcis samme måde, så der må være der, at jeg har det fra, tænker jeg. Jeg har før samarbejdet med Hvisk, da jeg elsker deres smykker - ikke nok med, at de er smukke og med flotte detaljer, så er det også smykker, der er til at betale. Det synes jeg personligt er enormt vigtigt, så alle kan være med. Det nyeste smykke til samlingen er min smukke guldhalskæde som er 14 karat guld og med en fin måne - jeg har så proppet et ekstra vedhæng på, da jeg synes det er super fint at have nogle forskellige vedhæng, som man kan lege lidt med og prøve at style med nogle forskellige. Nu da jeg selv er så glad for Hvisk har jeg skaffet en konkurrence til jer skønne læsere - I kan nemlig få fingrene i et valgfrit smykke fra Hvisk og det gælder også fra deres 14 karat guld serie, SÅ FEDT. Det eneste I skal gøre er faktisk bare:

1/ Gå ind på Hvisk.com 2/ Find dit favoritsmykke 3/ Smid link herunder i kommentaren

Held og lykke derude. HUSK! Vinderen trækkes d. 27. april. ♥

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Mette Røddik
,
Der er slet ingen tvivl - jeg er helt forelsket i denne ring: http://hvisk.com/da/smykker/14-karat/delight-diadem-diamond-ring-14k-gold-3618 Og det har jeg været LÆNGE :-)
Thea
,
http://hvisk.com/da/moonlight-zirconia-pendant-gold-4795 Jeg er helt forelsket i denne halskæde. Jeg ville elske, at kombinere den med andre smykker så, jeg kan få et smukt, enkelt og feminint look. <3