WHO'S THAT BLONDE GIRL

Frisør: Daniella Dif, Salon Palma

Jeg har længe godt kunne tænke mig, at der skulle ske noget helt nyt med mit hår og det skete så i dag. Jeg skal nemlig lave et photoshoot her til marts, hvor Daniella Dif, som er frisøren og jeg snakkede lidt om Kim Kardashian som inspiration - altså blonde Kim Kardashian. Det var selvfølgelig et stort spring for mig at tage, da jeg ikke rigtig har været blond før, men jeg må indrømme at resultatet er så flot og jeg kan virkelig godt lide det. Får dog et chok hver gang jeg ser mig i spejlet, haha. Hvad synes i? Jeg har min bror på besøg her til aften og vi skal have fyldte bagekartofler og hygge med film. Håber i får en dejlig aften.

Likes

Comments

Sophie
,
Hej Tina Maria! Simpelthen så flot en farve! Er selv igang med at gå fra mørkebrunt hår til lyst. Men jeg skal gang på gang have striber.. Hvordan har du formået at gå fra brunt til lyst på en gang? Hilsen Sophie :-)
Michelle,
Det klæder dig virkelig :) Jeg tog også selv skridtet i sommers og blev blondine, og jeg har bestemt ikke fortrudt det :)
glassow.com
Line BS
,
Wow, det havde jeg ikke lige regnet med! Men det klæder dig virkelig godt. Kontrasten til dine bryns og øjnes farve gør det til et så smukt look :)
Nanna Freving,
Hvilket kamera bruger du? Et nikon? :-)
www.nannafreving.com
HS
,
Wow det er flot til dig!! :) Må jeg forresten spørge dig om hvor t-shirten du har på er fra?
Line Kierstejn Iversen
,
Guuud, det smukt til dig.. Meget bedre end alt andet du har haft
Camilla K. Olesen
,
Du er så hamrende smuk, og håret er jo fantastisk til dig. Som der bliver skrevet flere steder, så er du vist typen der kan bære en hvilken som helst hårfarve, klipning eller for den sags skyld beklædningsgenstand. Men jeg elskede dog også din mørke hårfarve! Igen - det bekræfter jo bare ovenstående ;) Og held og lykke med dit fotoshoot!
Ane
,
Vil gerne have opskrift! Ps. flot hår :))
Sara B
,
Kære Tina Maria Smukt smukt nyt hår! Måske du kan hjælpe mig... Jeg har længe ville have blond hår som dig (har mørkt pt) men den frisør jeg har spurgt siger at man ikke kan farve håret på én gang, at der skal lyse striber i af mange mange omgange og til sidste kan man gøre det helt blond. Det lyder som en langsommelige proces og MEGET dyr da man så skal besøge frisøren 4-5 gange over et halvt år. Hvad har du fået gjort for at få dit blond her og nu, hvad kostede det og HVORHENNE? For så skal jeg derhen <3 God lørdag til dig. Knus en fast læser. /Sara :)
Natascha
,
Smukt! Jeg overvejer selv at gå fra brun til blond, men jeg synes Dexter en stor beslutning.. Men måske hvis det ikke koster så meget, lang historie kort, så er jeg vel bare interesseret i at vide hvad du gav for det