Go to ,[object Object]

WHO'S THAT BLONDE GIRL

Frisør: Daniella Dif, Salon Palma

Jeg har længe godt kunne tænke mig, at der skulle ske noget helt nyt med mit hår og det skete så i dag. Jeg skal nemlig lave et photoshoot her til marts, hvor Daniella Dif, som er frisøren og jeg snakkede lidt om Kim Kardashian som inspiration - altså blonde Kim Kardashian. Det var selvfølgelig et stort spring for mig at tage, da jeg ikke rigtig har været blond før, men jeg må indrømme at resultatet er så flot og jeg kan virkelig godt lide det. Får dog et chok hver gang jeg ser mig i spejlet, haha. Hvad synes i? Jeg har min bror på besøg her til aften og vi skal have fyldte bagekartofler og hygge med film. Håber i får en dejlig aften.

Likes

Comments

Sara B
,
Kære Tina Maria Smukt smukt nyt hår! Måske du kan hjælpe mig... Jeg har længe ville have blond hår som dig (har mørkt pt) men den frisør jeg har spurgt siger at man ikke kan farve håret på én gang, at der skal lyse striber i af mange mange omgange og til sidste kan man gøre det helt blond. Det lyder som en langsommelige proces og MEGET dyr da man så skal besøge frisøren 4-5 gange over et halvt år. Hvad har du fået gjort for at få dit blond her og nu, hvad kostede det og HVORHENNE? For så skal jeg derhen <3 God lørdag til dig. Knus en fast læser. /Sara :)
Natascha
,
Smukt! Jeg overvejer selv at gå fra brun til blond, men jeg synes Dexter en stor beslutning.. Men måske hvis det ikke koster så meget, lang historie kort, så er jeg vel bare interesseret i at vide hvad du gav for det