WHICH ONE?

Hej skønne piger. Jeg har længe gået og ønsket mig en af disse tasker og nu er det altså ved at være tid til, at jeg skal eje en af dem! Men hvilken en, kan jeg ikke helt finde ud af. Så i skal hjælpe mig. Hvilken en synes i? Jeg synes personligt, at de begge er super fede og rå og derfor gør det det super svært for mig at vælge mellem dem. SÅ HJÆÆÆÆLP, hehe.

Forresten så husk, at der i dag er 15% på Nelly.com, hvis i bruger rabatkoden: tinamarias. Gælder kun til i aften kl 00! Nu vil jeg hoppe i køkkenet og lave mexikansk, mmm... MY FAVORITE!

Likes

Comments

Cathrine,
Helt klart tasken fra Alxander Wang, det er virkelig lækker :D
cathrine.lilje.bloggersdelight.dk
Dina
,
But why - du behøver ikke vælge ;) Det er som at skulle vælge mellem Dior eller Chanel. Mhh men Alexander Wang er altid en klassiker over armen, synes bare mange begynder at have den ! :-) kys www.dinasbog.bloggersdelight.dk
agnes,
helt klart Stella.... den er mest pratisk, og du støtter en god sag, da stella er i mod brug af læder og skind - hun går ind for dyrevelfærd.. så du kan købe den med god samvittighed. desuden er der også blevet lavet så mange kopiere af Alexander wangs taske, så den er lidt ved at uddø.- GO FOR STELLA
greylipstick.bloggersdelight.dk
Katrine
,
Helt sikkert Wang! Der er mere praktisk, fordi den kan lukkes helt og så er det ægte skind i modsætningen til Stellaen ;)
Kathrine
,
STELLA!! Uden tvivl :-)
vanessa
,
Forståeligt! Det sgu svært... men tror jeg vil vælge Alexander!
Alina
,
Helt klart stella mccartney!
Desiree
,
Hej smukke
Marie
,
Synes helt klart den til højre er den fedeste!
Caroline Dalsgaard
,
Ville 100% vælge Stella