WEEK 23

OUTFIT OF THE DAY

Leathr jacket, Jofama / Knit dress, Nly Trend (here) / Boots, Nly Shoes (here)
Bag, Saint Laurent / Shades, Céline / Watch, Nicole Vienna / Bracelet, Hermés

Der er rigtig stor efterspørgsel på flere mavebilleder, så nu er jeg hoppet i en stram kjole, hvor I burde kunne spotte den lille babybule. Det er jo stadig ikke så meget mave, der er endnu og det er der faktisk mange, der nævner. Heldigvis har både min jordemoder og læge sagt, at min mave er som den er og at den lille har det perfekt inde i maven. Der er mange, der er en del større end mig, hvor de også er 5 måneder henne, men vi er jo alle sammen forskellige og det samme er vores kroppe.

Jeg synes simpelthen, at det er det mest fantastiske at kunne mærke den lille sparke og vende sig inde i maven - det er både herre surrealistisk, fordi det er underligt at forestille sig, at man har et lille menneske inde i sig, der lever og samtidigt er det jo også helt igennem fantastisk, at kvindekroppen er i stand til det. Jeg kan seriøst få tårer i øjnene ved tanken om den lille baby i maven, der ligner en blanding af mig og P og som vi skal tage imod til januar. Det er så rørerende og simpelthen en drøm, der går i opfyldelse. Jeg var inde hos min søde negledame i dag og vi kom til at tale om, da P og jeg mødte hinanden. Da jeg mødte ham i byen, synes jeg at han var alt for smart i en fart og det gad jeg egentlig ikke. Da vi så aftalte at ses bare mig og ham, så var det noget helt andet og da vi kyssede allerførste gang, var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg elskede ham. Det var en enormt svær følelse at have, fordi jeg kendte ham jo ikke rigtig, men jeg vidste helt inde i mit hjerte, at jeg elskede ham allerede fra første kys. Når man så tænker på, at vi nærmest har været sammen i 4,5 år og har købt hus sammen og nu venter et lille barn sammen, så bliver jeg bare endnu mere sikker og også rørt på de følelser, jeg allerede havde dengang.

Der er mange af Jer, der har spurgt indtil det om at skulle være mor og hvad jeg føler. Jeg tror ikke, at det kunne gøre mig lykkeligere at skulle være mor. Jeg har altid selv haft et enormt tæt forhold til min mor, så tanken om, at jeg nu skal være det selv og passe på sådan en lille en, varmer mit hjerte. Det er det bedste, der nogensinde er sket for mig og jeg vågner op hver morgen og kniber mig selv i armen. Jeg værdsætter hver et sekund og jeg glæder mig hver dag til at se maven i spejlet og mærke de små spark, men kan slet ikke vente til den store dag kommer. Er slet ikke nervøs eller bange for fødslen, men måske det kommer, når det nærmer sig?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

A lot of you guys have asked me to show some more pictures of my baby bump, but there's not much to show yet. Luckily my doctor told me that it's completely normal and that's just how my body is. I've seen other women who are bigger than me when they're 5 months pregnant, but we're all different and so are our bodies.

I really think that the small kicks during the day are the most fantastic about it all and it's so cute to think about that little one kicking with its small tiny feet. I can almost cry with the thought of having a little mini-me or mini-P inside of me and we can't wait for January to arrive. It's a dream come true and I was just sure about having kids with P when I first met him. He just took my breath away and I loved him from the very first kiss. The feeling of loving a guy I barely knew was a little weird, but that's how I felt and I simply knew that he was the one for me. It's funny to think about know when we've been together for 4,5 years and just bought a house together and expecting a baby in January.

You guys asked me how I felt about becoming a mom and I couldn't be more happier in the world. I've always been very close with my own mom, so the thought of me becoming a mom just makes me feel so lucky. It's seriously the best thing that have ever happen to me and I can't wait for this new chapter to begin. I cherish every second of being pregnant and the first thing I do every morning is to see the little baby bump in the mirror and feel those little kicks during the day.

Affiliate

Likes

Comments

hedvigs
hedvigs,
Wow, så snygg outfit och du strålar verkligen=)
nouw.com/hedvigs
Amanda
Amanda,
Hvad model er dine solbriller ?
Write a comment...
IP: 82.99.3.229