WE LOVE BROWS

BEAUTY

STEP 1 // FIND THE RIGHT COLOR

L'Oréal Paris har lavet 5 varianter af deres nye Brow Artist Xpert og der skal du starte med at finde den helt rigtige farve til dine bryn.
Jeg bruger farven 107 Cool Brunette.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// L'Oréal Paris have made 5 different colors of their new Brow Artist Xpert pens. The first thing you have to do is to find the right color for your eye brows. I use the color 107 Cool Brunette.

STEP 2 // DRAW 

Brug stiften til at tegne dine øjenbryn op med. Den er trekantsformet, hvilket gør det super nemt at tegne op med og især, hvis man gerne vil lave lige og skarpe linjer.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Use the pen to draw your eye brows with.
It has this triangle shape which is so easy to use.

STEP 3 // SHAPE 

Brug børsten til at børste hårene i den retning du gerne vil have. Børsten er også med til at optegningen bliver mere naturlig at se på og det er med til at give et mere naturligt resultat.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Use the brush to draw your eye brows with.
It makes the look more natural which I personally prefer.

BEFORE // AFTER

Hvorfor er bryn så vigtige? For mig er flotte og markeret bryn med til at forme ens ansigt og give en mere kant eller detalje og det er helt klart med til at fremhæve ens øjne. Jeg er faktisk født med at mit ene bryn vokser opad og det er egentlig vildt irriterende og det gør det også sværere for mig at få brynene til at være ens. Derfor er jeg rigtig afhængig af en flot og naturlig liner til mine bryn, som får dem markeret tilpas meget, så de minder mere om hinanden og så de er med til at fremhæve mine brune øjne. Jeg bruger Brow Artist Xpert fra L'Oréal Paris og det gør jeg fordi den simpelthen er så fantastisk at bruge og så er den så nem og naturlig i sit look. Selve stiften er trekantsformet og det gør det super nemt at tegne brynene op ligesom man vil have det. Jeg bruger farven 107 Cool Brunette, da jeg simpelthen synes, at den er perfekt til mine bryn, men også til mit hår og øjne, hvilket også spiller en rolle for mig. I kan finde alle de fine varianter og farver af denne nye Brow Artist Xpert serie og læse meget mere om selve produktet HER .

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Why are brows so important when it comes makeup? It's so important for me with beautiful and natural looking brows and I personally think that it completes your look and it highlights the color of your eyes. I've always had some difficulties with my brows because one of them is growing different from the other and that really annoys me. So I always use a good liner for my brows to make them more alike and to highlight my eyes. I use the new Brow Artist Xpert from L'Oréal Paris which is so easy and amazing to use. It has this triangle shaped brow pen which is perfect when you're doing your brows. I use the color 107 Cool Brunette which is a perfect color for my brows but also for the color of my hair and eyes. Do you guys feel the same way about your brows? You can find all the brow pens and read more about the new products HERE.

Indlæg lavet i samarbejde med L'Oréal Paris

Likes

Comments

Camilla
Camilla,
Den må da prøves. Er den nem at bruge eller kan den have tendens til at give for meget farve? Svært at forklare, men synes tit de kan være svære at påføre uden at det ser unaturligt ud.

En anden ting. Krukkerne til dine små oliventræer fra dit indlæg om jeres køkken. Hvor er de fra? De er så fine.
Emma Sofie
Emma Sofie ,
Den ser virkelig fin ud, og fedt at der er en børste i den ene ende. Afgiver den meget farve eller er den okay at påføre?
emmasofiekoch.dk/
Write a comment...
IP: 82.99.3.229