WALK-IN/HOME OFFICE

Hej piger. MANGE af Jer har spurgt om I ikke nok må se vores lille walk-in/kontor som vi nu har fået lavet på 1.salen ved siden af vores stue. Olivias børneværelse er stadig under renovering, men det skal I også nok komme til at se snart. Vi mangler stadig de rigtige lamper til loftet i det her rum, så det har faktisk været super svært at tage de her billeder, men har prøvet så godt jeg nu kunne. Jeg tænker at jeg også snart laver en lille vlog fra vores walk-in, så jeg kan vise Jer mine tasker, sko og favorite items, kunne det være noget I gad at se?

I hvert fald er det her vores lille walk-in/kontor - det var vigtigt for mig at have et sted, jeg kunne sætte mig ind og arbejde, når jeg havde brug for det. Især når jeg går hjemme, så er det meget rart. Når Olivia starter i vuggestue næste måned, kan det være at jeg får mig en kontorplads inde i byen sammen med nogle af de andre piger, men lige nu er det bare hjemmekontor. Skabene er fra IKEA og mener at de hedder PAX - man kan selv lave sin egen løsning, så den passer ind. Vores lækre gulvtæppe er fra Garant og det er simpelthen det blødeste at gå på.

Som I nok har opdaget af vores vægge meget hvide og med store sorte bjælker og derfor ville vi gerne have, at de almindelige vægge skulle have en farve, der gav dybde og stemning i rummet. Vi har derfor også valgt ikke at have bagpartiet på PAX skabene på, så man kan se væggen igennem tøjet - det giver det bare et mere råt look. Spartelmassen/malingen er fra det nye danske mærke, der hedder FäRG (udtales Færg) - vi synes at farven var perfekt til rummet og så er det svanemærket, hvilket jeg nok også faldt lidt for, når man har børn. Det er faktisk også den farve, vi har inde på Olivias værelse, men det kommer I til at se på et tidspunkt. Farven hedder "HAVRE" og kan findes HER. Hvad synes I om rummet, kan I lide det?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

// Hi girls. A lot of you have asked me if I could show you our new walk-in/office in the mill. It's located on the 1st floor - same as the livingroom and Olivia's room. Olivia's room isn't done yet, but I will show it as soon as I can, I promise. I'm sorry for the bad lightning, but we haven't installed the right lamps yet, but I have tried as good as I could. I also thought that I would make a little vlog soon where I can show you guys all my bags, shoes and favorite items. Would that be something you would love to watch?

This room is something that I have been wanting for so long now. It's perfect when you're working from home and just need a space for you to be alone and to get things done. But I'm also considering an office space in Copenhagen - maybe from next month. Let's see. The wardrobe is actually from IKEA and it's called PAX. You can design it yourself, so it fits right into your room. What do you guys think of this little cute room?

Likes

Comments

Emilie
,

Hvor er det flotte spejl fra? 😊

Cecilie
,
Lækker gaderobe! men vil du ligge et link ud til skoene fra balenciaga? 🙈🙏🏼🙏🏼
Naf
,

Det ser fint ud og gode farver. Hvor er skrivebordet med skufferne fra?

FrederikkeJuul
FrederikkeJuul,
Ej hvor er det blevet fedt! og jeg kunne være meget instaseret i at se den vlog du snakkede om, omkring dine sko, tasker, osv❤️
nouw.com/frederikkejuul
Anna
,

Hvor har du købt dine balenciaga sneakers? de er udsolgt på hjemmesiden kan jeg se...

attiya
attiya,
I just adore those black shoes with the rose! Have a nice day 😊
nouw.com/attiya
escali
escali,

Love the shoes! Just started writing about my life in California, check it out! XoX

nouw.com/escali
Acupuncture,

these shoes are great..I really love it ,how can i buy them? specially غخعق سدثشنثقس

tehranacupuncture.com/
frurosendahl
frurosendahl,

Wow, hvor flot!

nouw.com/frurosendahl
mariereierth
mariereierth,