Vixen Award ♥

Hej skønne læsere. Som i nok alle ved, er jeg jo blevet nomineret til at blive Årets Internationale Blogger hos Vixen i Norge, hvilket jeg er SÅ beæret over. Jeg havde absolut ingen forventninger til bloggen, da jeg startede den og jeg regnede slet ikke med, at det ville gå hen og blive en succes så hurtigt. Jeg er virkelig taknemmelig for al jeres opbakning og støtte omkring min blog og jeg læser hver eneste kommentar og tager kritikken til mig, det skal i vide! Jeg håber i vil hjælpe mig til at være i blandt de 5 sidste finalister, der skal til Norge, hvor vinderen bliver Årets Internationale Blogger. Den 13. januar kan man ikke stemme mere, så derfor håber jeg, at i vil nå at stemme inden ?

http://vixen.no/vba/arets-internasjonale-blogg/

Hvis i er interesseret i at vide mærkerne på tøjet, så er billederne til at finde i kategorien "Dagens Outfit".

Likes

Comments

Sandra
,
Hej Tina Maria :) Vil super gerne stemme på dig, men forstår ikke helt hvordan! Skal man bare trykke 'Gi din stemme'? Synes nemlig ikke rigtigt der sker noget når man gør det..Men den er måske gået gennem systemet når man trykker? :) -Tak for en FED blog!
Nicole
,
Har stemt på dig :-))
Christine Nygaard Lyngdorf
,
Hej Tina Maria! Jeg håber at du har haft en hyggelig jul, og et godt nytår.
Julie Mathilde Bergfriedt
,
Har stemt på dig nu, du fortjener det virkelig, du er en helt igennem fantastisk blogger! Håber at du vinder :)
clara,
Hej tina maria. Jeg har lige været inde og kigge på nogle af de andre blogge, og jeg syns helt klart at din er den bedste!! men nu håber jeg at jeg har trykket på det rigtige for at stemme på DIG <3
tinamaria
Lærke Sjøbeck Svendsen,
Hej Tina Maria! Som altid, vildt gode billeder og vildt flot tøj - har lige stemt på dig knuus Lærke :-)
laerkesjoebeck.blogspot.dk
Casper,
Velfortjent. Du gør et godt arbejde med bloggen. Held og lykke i konkurrencen.
www.fashiontrends.dk
nico
,
Jeg synes du har en rigtig god blog - savner dog at du svarer dine læsere på deres spørgsmål. det mener jeg er en vigtig del af det at have en blog
Melissa
,
hej søde tina! jeg har hermed stemt! jeg tænkte dog lidt på, den army jakke med paliet ærmer fra Zanca Sonne kostede den 900 kr.?? for de har udsolgt i butikken men de bliver solgt til 500 jr inde på TRENDSALES. SÅ lækkert og jeg har allerede købt mig en. iih glæder mig så meget til jeg modtager den :-) kan kun takke dig og din blog til at give så meget inspiration!! :-) knuus!
Louise Kromann,
Du inspirere mig virkelig meget, hvilket også har fået mig til selv at oprette en blog. Jeg håber du måske vil kigge forbi? http://louisekromann.bloggersdelight.dk/ jeg prøver i hvertfald at få nogle følgere.. - Har selvfølgelig også været inde og stemme på dig!
louisekromann.bloggersdelight.dk/