Go to ,[object Object]

Vixen Award ♥

Hej skønne læsere. Som i nok alle ved, er jeg jo blevet nomineret til at blive Årets Internationale Blogger hos Vixen i Norge, hvilket jeg er SÅ beæret over. Jeg havde absolut ingen forventninger til bloggen, da jeg startede den og jeg regnede slet ikke med, at det ville gå hen og blive en succes så hurtigt. Jeg er virkelig taknemmelig for al jeres opbakning og støtte omkring min blog og jeg læser hver eneste kommentar og tager kritikken til mig, det skal i vide! Jeg håber i vil hjælpe mig til at være i blandt de 5 sidste finalister, der skal til Norge, hvor vinderen bliver Årets Internationale Blogger. Den 13. januar kan man ikke stemme mere, så derfor håber jeg, at i vil nå at stemme inden ?

http://vixen.no/vba/arets-internasjonale-blogg/

Hvis i er interesseret i at vide mærkerne på tøjet, så er billederne til at finde i kategorien "Dagens Outfit".

Likes

Comments

Melissa
,
hej søde tina! jeg har hermed stemt! jeg tænkte dog lidt på, den army jakke med paliet ærmer fra Zanca Sonne kostede den 900 kr.?? for de har udsolgt i butikken men de bliver solgt til 500 jr inde på TRENDSALES. SÅ lækkert og jeg har allerede købt mig en. iih glæder mig så meget til jeg modtager den :-) kan kun takke dig og din blog til at give så meget inspiration!! :-) knuus!
Louise Kromann,
Du inspirere mig virkelig meget, hvilket også har fået mig til selv at oprette en blog. Jeg håber du måske vil kigge forbi? http://louisekromann.bloggersdelight.dk/ jeg prøver i hvertfald at få nogle følgere.. - Har selvfølgelig også været inde og stemme på dig!
louisekromann.bloggersdelight.dk/