VINDEREN ER...

Puha, jeg må indrømme at det har været rigtig svært at skulle finde EN vinder til denne konkurrence. Netop fordi i alle sammen har nogle rigtig gode råd til, hvordan vi holder vores krop, hud og hår lækkert og sundt. Vi har alle vores små hemmeligheder til, hvordan vi holder os smukke og hvordan vi forebygger forskellige ting. Det er typisk os piger, hehe. Jeg er så glad for, at jeg har fået muligheden for at finde en dejlig læser, der får lov til at vinde et kurophold til en værdi af 4000 kr på Skodsborg Kurhotel. Jeg synes selv, at det er en rigtig fed konkurrence, så jeg glæder mig rigtig meget til at ønske….

CAROLINE O H, TILLYKKE MED KONKURRENCEN! Du er vinderen af de bedste råd til at holde os skønne og lækre hele tiden. Jeg håber du får en rigtig dejlig tur og får nydt det i fulde drag. Du får tilsendt en mail. Her kan i læse Carolines tips og tricks:

"1: Når man har barberet sig ved bikinilinjen, får jeg som regel altid knopper og kløen dagen efter (og det er uanset hvor ny en skraber jeg anvender), men hvis man kommer lidt Roll-on deodorant på – uparfumeret vel at mærke – slipper man for både kløe og knopper. Har også anbefaler mine veninder det, og alle er allerede STOR fan og kan ikke undvære dette tip.

2: Jeg oplever tit, at mine vipper ikke får tilstrækkelig længde af mascara efter første lag, og efter andet lag bliver klumpede og smuldrer. Men hvis man sidder foran en ventilator og lægger mascara, får man en masse fyldige og lange vipper, UDEN de grimme klumper! Der er så stor en forskel, så vil anbefale alle til at prøve det."

Synes at Caroline havde nogle rigtig sjove og ærlige råd, som vi piger sagtens kan få gavn af. Det beviser bare, at vi tøser altid har nogle sjove måder at gøre os til skønheder på og dem synes jeg ikke vi skal gemme, nemlig dele ud af. Så stor tak til alle jeres gode og lækre råd - dem har jeg helt klart taget til mig. Det er vigtigt, at vi passer på vores kroppe og hvis man kan gode og sjove tricks til at holde kroppen lækker og sund, så bliver det jo ikke bedre.

Sponsoreret af Gillette

Likes

Comments

René Najmi,
Stort tillykke til Caroline herfra:)
www.renenajmi.com
Jo
,
Vil du ikke lave et indlæg med forskellige fede jakker til gode priser? Leder nemlig efter den perfekte som jeg kan bo i her i foråret.
Cecilia
,
Genialt råd fra Caroline med del og barbering!!! Men søde Tina Maria, vil du ikke også lave et andet indlæg med nogle af de andre gode råd folk er kommet med? Der er sikkert mange flere gode ideer vi andre kan få fornøjelse af! :-)
Caroline O H
,
EEEEEEEEEEJ hvor er det bare herligt altså :) :) Jubiiiii! Tusind tak! Glæder mig allerede så meget :) FEDT!!!!
Simon,
Tillykke til Caroline:) Rigtig flotte billeder :)
negle.org/
Katrine
,
Mange af rådene omhandlede blandt andet mandelolie. Er der nogle, der kan anbefale en god en? :-)
Caroline O H
,
Hej Tina-Maria, Jeg har ikke modtaget nogen mail. Hører jeg snart fra dig? Mvh Caroline