VIND PANDORA ARMBÅND TIL 3000KR!

På det nederste billede bærer jeg disse 3 charms: Love, Hope & Belief.

Hej skønne læsere. Jeg har fået rigtig god respons på mit indlæg om Pandoras nyeste kollektion af armbånd - nemlig deres Essence kollektion. En kollektion, der er blevet gjort enormt personlig, da man kan vælge charms efter de værdier, man synes man selv har eller måske mangler og har brug for i livet - eller måske nogle værdier, som man værdsætter hos en speciel person, som man gerne vil give armbåndet til. Nu får I muligheden for at vinde et af de smukke armbånd til en værdi af 3000kr. Det er helt op til jer, hvilke charms og armbånd det skal være. Det eneste I skal gøre er:

1. Finde ud af, hvilke 3 charms det skal være - I kan se dem alle her. Derefter skal I også vælge, hvilket armbånd I vil have til jeres charms. Og det skal I skrive i kommentarfeltet herunder.

2. Fortælle mig, hvorfor lige netop DU skal vinde armbåndet. Lad mig endelig høre alle jeres historier.

3. Følge mig på bloglovin.

Pandora kører denne sjove quiz, hvor man kan finde ud af, hvilke værdier der passer bedst til en. Den kan I tage, hvis I er i tvivl om, hvilke charms I skal vælge - her. Vinderen bliver trukket mandag d. 20 oktober kl. 12! Held og lykke derude.

Sponsoreret af Pandora

Likes

Comments

Michaela Sørensen
,
Jeg har selv et gammelt pandora-armbånd med forskellige charms fra min barndom af, så jeg er helt vild med deres nye kollektion, da den appellerer til lidt ældre mennesker også. Jeg er rigtig vild med SILVER BRACELET med produkt nr. 59600, da det er enkelt, og derved sætter meget fokus på de forskellige charms :-). Jeg skulle faktisk ikke kigge så længe på de flotte charms, før jeg fandt ud af hvilke tre, jeg synes bedst om; CURIOSITY, SPIRITUALITY, POSITIVITY. Jeg synes de tre egenskaber passer til min personlighed og de kvaliteter og holdninger, som jeg gerne vil stræbe efter i livet generelt. Jeg mener, at det er vigtigt at være nysgerrighed, selv hvis man er bange for noget, skal man bare springe ud i det, da det er på den måde, at vi udvikler os som person. Derudover vil mange nok kalde mig lidt af et spirituelt menneske, da jeg elsker alt fra horoskoper til drømmetydning til håndaflæsning. Jeg synes det er vigtigt at være nysgerrig på alle livets forskellige sider, da jeg tror, at den positive energi som vi spreder, er med til at give os ro og glæde i vores sjæl og hverdag. - Alle disse egenskaber samlet synes jeg udgør en påmindelse om, at man skal huske at udfordre sine sanser og indtryk, da man derved både bliver klogere på sig selv, men også livets mange muligheder.
Tove
,
Hej Tina Maria Jeg vil meget gerne vinde Zefyr Vestenvind charm, Smørblomst clip og Klynge af ringe. Så synes jeg, at læder og sølv er en rigtig flot sammensætning, så armbåndet må gerne være flettet dobbelt arbånd. Selv om jeg er ældgammel (over 60) har jeg aldrig ejet et Pandora smykke - så det må da være på tide nu :-)
Louise
,
Jeg kunne virkelig godt tænke mig et dobbelt trådarmbånd med disse charms: caring, sensivity og dedication :-) Jeg elsker smykker og er sikker på, at dette fine armbånd vil pynte på min arm. Derudover startede pandora trenden, da jeg var teenager, hvor jeg fik mit første pandoraarmbånd, så det vil være lidt nostalgisk med et nyt, flot armbånd :-)
Josefine
,
Hej Tinamaria! Jeg kunne godt tænke mig følgende charms: Strength, Wisdom og Positivity, på et Silver Bracelet. Virklig smukke armbånd som symboliserer ens personlighed!
sally ezzeddine
,
caring: fordi jeg er en person som passer på alt jeg har, dermed har jeg det også bedst når andre tager sig af mig eller er i nærheden, jeg elsker at holde af og blive holdt af belief: hele mit liv har jeg haft brug for at tro på noget, det kan være hvad som helst. jeg har nogle drømme og det er der man er nødt til at blive ved med at tro, ellers når man ikke så langt. straight: fordi jeg mener det er vigtigt at alle kvinder har en form for styrke i livet, alle inkl mig selv skal kunne sige fra og til, i enhver situation som man kan komme ud i, det er vigtigt. de 3 ting har personligt en værdi hos mig, som jeg har brug for at blive mindet om, hvis jeg var så heldig at vinde armbåndet. livet kan bringe både godt og ondt, og så er det vigtigt at minde sig selv om hvem man er, hvor meget man selv er værd. derudover synes jeg også det var de 3 smukkeste farver. armbåndet ønsker jeg skal være: dobbelt trådarmbånd i sølv
Christina Riisgaard
,
Åh, en fantastisk konkurrence Tina Maria Pandora formår altid at lave så smukke smykker og charms De tre charms jeg har valgt er, happiness, freedom, og hope med et silver bracelet. Egentlig var det utrolig svært at vælge. Der var så mange charms der passede til en, gid man kunne vælge alle, hva :) Men først og fremmest, var jeg sikker på at jeg skulle have happiness med. Jeg mener at lykke er noget af det vigtigste, ja hvis ikke dét vigtigste. Man kan have en masse ting, have velsagtens en stor rigdom, et lækkert job, men det betyder ikke at man kommer til at få lykke i levet. Det er så utrolig vigtigt for mig at det jeg kommer til at gøre i livet gør mig lykkelig og at jeg ikke kommer til at ende et sted hvor jeg bliver fyldt med ulykke. Freedom, valgte jeg på grund af, tja jeg betragter mig selv som en fri sjæl. Det er rart nogle gange at ikke altid at stå på fast grund. Jeg drømmer om at se verden, komme på en masse eventyrer og en møde en masse mennesker. For mig er det den absolutte frihed. At man ikke altid er fanget et sted, men at man altid har muligheden for at rejse når man vil. Og sidst men ikke mindst hope. Uden håb kommer vi ikke nogen vegne. Hvad skulle man gøre uden håb? Jeg har håb for min fremtidige lykke, min fremtidige frihed. Mit fremtidige liv. Håb for de bedre tider og for at overkomme de dårlige. Jeg synes de charms er en fantastisk kollektion, og det er fedt at man kan have de charms til at minde om de værdier man sætter pris på. Håber jeg vinder
Ida
,
KÆRLIGHED kan ingen leve uden. Det er fundamentet for os alle, om vi så har fat i Biblens næstekærlighed eller blot kærlighed overfor vores nærmeste. Pandoras Essence Collection er med til at understrege de vigtige elementer i livet, de elementer som vi oftest ikke tænker over at vi indebærer, som som netop gør os til den person vi er. Blandt de mange personlige valgmuligheder, har jeg valgt LOVE som 'the essence' for alle emnerne ifølge mig. LOVE bygger på mange underemner, og hvis det skal forklares ud fra "Bagedysten"´s vinkel, så er dette (love) grundelementet, altså resultatet af en masse ingredienser, som hver har en speciel betydning for kagens smag og udseende, som så ender ud i en færdig kage. De vigtigste ingredienser for mig, for at opnå den lækre sommerlige jordbærlagkage med marcipanbund, er elementerne: LOYALITY og CARING som begge indebærer vejen til et sundt forhold. De ligger begge vægt på at have omsorg for andre og troskab, hvilket jeg synes er væsentligt, om det så er ens kæreste, ens venner eller ens nabo. Det er altså kort sagt vigtigt at huske disse små usynlige elementer, der er grundelementerne for os, som vi glemmer i den travle hverdag og bare generelt. Her har Pandora udført et fantastisk, elementært stykke arbejde med disse charms, som kan gøres så personlige og stadig 'keep it simple'-princippet. Min hat (evt. nye drømme armbånd fra Pandora, krydser fingre) tager jeg af, for dette smukke arbejde. Årets julegave idé! Armbånd: Silver Bracelet (nr. 596000) Charms: Love, Loyality og Caring. Go' søndag til dig, Tina Maria!
Nanna
,
Jeg kunne godt tænkte mig de tre charms love, hope og wisdom, på et silver bracelet. Disse tre er vigtige værdier for mig både i mit liv generelt og i forbindelse med min uddannelse.
Emma S.
,
Vil lige anbefale den test! Nu ved jeg ikke, om alle har det sådan, men det var altså bare spot on ved mig. Jeg fik freedom, peace og health. Det er dels spot on, fordi beskrivelserne passer rammende på mig (og fik faktisk en tredjedel af hver, ret sjovt, men det er også de værdier, jeg ville have tillagt mig selv uanset hvad), men også fordi jeg udså mig mine favoritcharms allerede inden, jeg tog testen. Og det gav de helt samme i testens resultater! Nå! Frihed er så vigtigt for mig. Der skal ikke meget til, før jeg føler mig udmattet, udkørt og omklamret, og så skal jeg bare VÆK og være mig selv til at lade op. Et højskoleophold, jeg droppede ud af halvvejs, har gjort dette endnu vigtigere for mig. Det ophold har desværre givet nogle psykiske men (men de er heldigvis ved at forsvinde lige så stille efter snart to år), men til gengæld ved jeg, hvor vigtigt det er for mig med rum og frihed omkring mig til at gøre, hvad jeg vil, når jeg vil, og med hvem jeg vil. Sundhed er også vigtigt for mig. Jeg mærker tydeligt på min krop, når noget ikke er, som det skal være omkring mig. Dette er også blevet intensiveret efter stress og depression i studentertiden, sabbatåret og højskolen. Men nu har jeg også lært at lytte til min krop. Både når den siger “Emma, ud og bevæg dig, løb/gå en tur, og tænk over tingene!”, men også når den fortæller, jeg helst ikke skal lave noget som helst, eller helt stoppe det, jeg har gang i. Sidst er der peace. Den hænger meget sammen med de to første. Det er bare vigtigt for mig at have fred og ro for mig selv og mine nærmeste, som jeg vægter højest i mit liv. Andre beskriver mig som afslappende at være sammen med, fordi jeg ikke forventer, vi absolut skal lave alt muligt her og nu, men at der også er plads til bare at sidde i stilhed, uden at det bliver til pinlig tavshed. Jeg elsker stilhed. :) Jeg lader bedst op i fred og ro og stilhed. Pyyyh, det blev langt. Men det er bare så fedt, når tests for en gangs skyld viser sig, at de passe
Anna Ofelia,
Kære Tina Maria. Jeg ville meget gerne give sådan et armbånd til min mor. De tre charms som jeg godt kunne tænke mig er : COURAGE, BELIEF & CARING. Og det armbånd som de flotte charms skal have er: DOBBELT TRÅDARMBÅND (det er bare SÅ meget min mor) COURAGE: Min mor er den modigste af alle. Det er ikke mange der tør stoppe fulde mænd på knallerter og følge dem hjem. Min mor har så meget power at man skulle tro det var løgn. Hun tør sige hvad hun mener og det er der så mange der sætter stor pris på - og det skal hun vide. Hun skal vide at det er en kæmpe styrke, og at jeg ser så meget op til hende på det punkt. Derudover har hun styrken til at gøre det hun vil og ikke lytte til andre - at tage nogle skridt, som ikke er sikre, men ender med at give hende en masse fordi HUN TØR. BELIEF: Fordi hun altid tror på at alt kan lade sig gøre. Hun tror på mig og det jeg gerne vil i livet. Og så vælger hun altid at tro på at de valg jeg tager er de rette for - også selvom hun måske var uenig som udgangspunkt. Derudover får hun mig til at tro på mig selv og de evner jeg har. Derudover vil denne charm symbolisere at hun skal tro på sig selv - for ja, hun har virkelig courage, men nogle gange kan selv de sikreste mennesker blive usikre. CARING: Hun er det menneske jeg ved altid vil tage hånd om mig og omvendt. Der er virkelig ingen som ens mor! Det her er for at minde hende om at lige meget hvad jeg siger eller gør, så vil jeg altid elske hende. Selvom vi bliver uvenner, så er vi alligevel bedste venner. Den skal minde hende om at menneskene omkring hende, lige netop er der, fordi de holder af hende og virkelig kan lide hende som hun er. Jeg er lige flyttet hjemmefra og til Stockholm (big step!!) og jeg savner hende helt vildt! Det gik virkelig op for mig hvor dejlig min mor er og hvor heldig jeg er at have hende - dejligt med en konkurrence der også er en reminder. Puha… Bliver helt følelsesladet. Tak for en god konkurrence. Knus Anna Ofelia
www.annaofelia.blogspot.com