Go to ,[object Object]

VIND PANDORA ARMBÅND TIL 3000KR!

På det nederste billede bærer jeg disse 3 charms: Love, Hope & Belief.

Hej skønne læsere. Jeg har fået rigtig god respons på mit indlæg om Pandoras nyeste kollektion af armbånd - nemlig deres Essence kollektion. En kollektion, der er blevet gjort enormt personlig, da man kan vælge charms efter de værdier, man synes man selv har eller måske mangler og har brug for i livet - eller måske nogle værdier, som man værdsætter hos en speciel person, som man gerne vil give armbåndet til. Nu får I muligheden for at vinde et af de smukke armbånd til en værdi af 3000kr. Det er helt op til jer, hvilke charms og armbånd det skal være. Det eneste I skal gøre er:

1. Finde ud af, hvilke 3 charms det skal være - I kan se dem alle her. Derefter skal I også vælge, hvilket armbånd I vil have til jeres charms. Og det skal I skrive i kommentarfeltet herunder.

2. Fortælle mig, hvorfor lige netop DU skal vinde armbåndet. Lad mig endelig høre alle jeres historier.

3. Følge mig på bloglovin.

Pandora kører denne sjove quiz, hvor man kan finde ud af, hvilke værdier der passer bedst til en. Den kan I tage, hvis I er i tvivl om, hvilke charms I skal vælge - her. Vinderen bliver trukket mandag d. 20 oktober kl. 12! Held og lykke derude.

Sponsoreret af Pandora

Likes

Comments

Emma S.
,
Vil lige anbefale den test! Nu ved jeg ikke, om alle har det sådan, men det var altså bare spot on ved mig. Jeg fik freedom, peace og health. Det er dels spot on, fordi beskrivelserne passer rammende på mig (og fik faktisk en tredjedel af hver, ret sjovt, men det er også de værdier, jeg ville have tillagt mig selv uanset hvad), men også fordi jeg udså mig mine favoritcharms allerede inden, jeg tog testen. Og det gav de helt samme i testens resultater! Nå! Frihed er så vigtigt for mig. Der skal ikke meget til, før jeg føler mig udmattet, udkørt og omklamret, og så skal jeg bare VÆK og være mig selv til at lade op. Et højskoleophold, jeg droppede ud af halvvejs, har gjort dette endnu vigtigere for mig. Det ophold har desværre givet nogle psykiske men (men de er heldigvis ved at forsvinde lige så stille efter snart to år), men til gengæld ved jeg, hvor vigtigt det er for mig med rum og frihed omkring mig til at gøre, hvad jeg vil, når jeg vil, og med hvem jeg vil. Sundhed er også vigtigt for mig. Jeg mærker tydeligt på min krop, når noget ikke er, som det skal være omkring mig. Dette er også blevet intensiveret efter stress og depression i studentertiden, sabbatåret og højskolen. Men nu har jeg også lært at lytte til min krop. Både når den siger “Emma, ud og bevæg dig, løb/gå en tur, og tænk over tingene!”, men også når den fortæller, jeg helst ikke skal lave noget som helst, eller helt stoppe det, jeg har gang i. Sidst er der peace. Den hænger meget sammen med de to første. Det er bare vigtigt for mig at have fred og ro for mig selv og mine nærmeste, som jeg vægter højest i mit liv. Andre beskriver mig som afslappende at være sammen med, fordi jeg ikke forventer, vi absolut skal lave alt muligt her og nu, men at der også er plads til bare at sidde i stilhed, uden at det bliver til pinlig tavshed. Jeg elsker stilhed. :) Jeg lader bedst op i fred og ro og stilhed. Pyyyh, det blev langt. Men det er bare så fedt, når tests for en gangs skyld viser sig, at de passe
Anna Ofelia,
Kære Tina Maria. Jeg ville meget gerne give sådan et armbånd til min mor. De tre charms som jeg godt kunne tænke mig er : COURAGE, BELIEF & CARING. Og det armbånd som de flotte charms skal have er: DOBBELT TRÅDARMBÅND (det er bare SÅ meget min mor) COURAGE: Min mor er den modigste af alle. Det er ikke mange der tør stoppe fulde mænd på knallerter og følge dem hjem. Min mor har så meget power at man skulle tro det var løgn. Hun tør sige hvad hun mener og det er der så mange der sætter stor pris på - og det skal hun vide. Hun skal vide at det er en kæmpe styrke, og at jeg ser så meget op til hende på det punkt. Derudover har hun styrken til at gøre det hun vil og ikke lytte til andre - at tage nogle skridt, som ikke er sikre, men ender med at give hende en masse fordi HUN TØR. BELIEF: Fordi hun altid tror på at alt kan lade sig gøre. Hun tror på mig og det jeg gerne vil i livet. Og så vælger hun altid at tro på at de valg jeg tager er de rette for - også selvom hun måske var uenig som udgangspunkt. Derudover får hun mig til at tro på mig selv og de evner jeg har. Derudover vil denne charm symbolisere at hun skal tro på sig selv - for ja, hun har virkelig courage, men nogle gange kan selv de sikreste mennesker blive usikre. CARING: Hun er det menneske jeg ved altid vil tage hånd om mig og omvendt. Der er virkelig ingen som ens mor! Det her er for at minde hende om at lige meget hvad jeg siger eller gør, så vil jeg altid elske hende. Selvom vi bliver uvenner, så er vi alligevel bedste venner. Den skal minde hende om at menneskene omkring hende, lige netop er der, fordi de holder af hende og virkelig kan lide hende som hun er. Jeg er lige flyttet hjemmefra og til Stockholm (big step!!) og jeg savner hende helt vildt! Det gik virkelig op for mig hvor dejlig min mor er og hvor heldig jeg er at have hende - dejligt med en konkurrence der også er en reminder. Puha… Bliver helt følelsesladet. Tak for en god konkurrence. Knus Anna Ofelia
www.annaofelia.blogspot.com