VIND EN IPAD MINI

OG… et helt års forbrug af den lækre shaver fra Shai. Shai har en af de vildeste og bedste shavere, jeg nogensinde har prøvet - jeg går virkelig op i, at mine ben altid føles bløde og lækre uden røde mærker eller andet. Ikke nok med det, så har den hele 7 blade - så den glemmer altså ikke et hår eller efterlader stubbe - tværtimod. Jeg har nu afprøvet shaveren det sidste stykke tid og er så afhængig af den. Synes det er vigtigt, at have en shaver, der altid giver de bedste resultater og samtidigt er god for huden. Shai er endelig kommet til Danmark og nu kan I få fingrene i den gode shaver. I kan nemlig vinde en iPad Mini og ikke nok med det, så vinder man altså også et ÅRS FORBRUG af Shai shavere. VILDT FED KONKURRENCE!! Det I skal gøre er at gå ind på deres hjemmeside, HER, og tilmelde jer en gratis prøvepakke derfra og skrive en kommentar, når I har gjort det - så vil Shai tjekke deres systemer, når vinderen skal trækkes om en uge. I skal også være fyldt 18 år for at kunne deltage i konkurrencen. Held og lykke derude.

Vigtigt! Når I modtager pakken fra Shai er der en porto på blot 39,- der skal betales og ønsker I ikke at fortsætte abonnementet, kan I i løbet af de første 14 dage afmelde jer igen, (HER), ellers får I tilsendt Shai shavere hver 4. måned og betaler kun 149,- per pakke.

Sponsoreret af Shai

Likes

Comments

Emma
,
Er det sådan så hvis man bestiller en prøvepakke, at man er hængt ved et abonnement? Eller er man ikke bundet til noget? Hvis man er, vil du så ikke sende et link hvor man kan melde sig af abonnementet? :)
Tina Maria
,
Hej Emma. Nej, du kan i løbet af de første 14 uger, afmelde dig igen :-) Der er link i indlægget til lige det :-)
Malene
,
Prøvepakke bestilt :D Nu krydser jeg bare fingre for at vinde!
Amanda
,
Så er der bestilt en prøvepakke :) spændende - for havde ikke hørt om Shai før, men helt sikkert lækkert med 7 blade :D
Sofie Tosti
,
Så har jeg tilmeldt mig en gratis prøvepakke!! <3
Amanda Hansen
,
Så er der også en prøvepakke på vej til mig :-D Glæder mig meget til at prøve den, og krydser fingre for at vinde din lækre konkurrence :-)
clara maria
,
så har jeg også bestilt en pakke hjem, som jeg glæder mig meget til at modtage :-) Jeg håber meget det også er mig der kommer til at vinde et års forbrug. knus <3
Anne
,
Vil jeg også meget gerne vide ? :)
Desiree
,
Hej jeg har nu modtaget min prøvepakke, og vil afmeldes igen men dit link virker ikke..
Johanne
,
Hvordan betaler man de 39 kr????