VIDEO // CRIBS

Likes

Comments

Silan Maria
,
Hej TIna Maria Sikke et lækkert hjem, I har! Og hvor er videoen godt skruet sammen! Jeg er faldet pladask for jeres spisebordsstole - kunne du oplyse mig, hvor de er fra? Mange hilsner Silan Maria
Nigina
,
Gad godt se en video med lidt skønheds pleje bla. hvilken produkter du selv bruger. evt. kurver som du havde stående oven på skabet på toilettet. hehe :)
Charlotte
,
Super fin lejlighed I har, og videoen er virkelig fedt klippet sammen. :) Da du bestilte fra Society6, betalte du så for told, da du modtog din pakke?
Ida
,
Hei :) kjempefin leilighet! Elsker stilen din. Lurer på en ting, hvor har du kjøpt bildet som du har over sengen? Håper du forstår hva jeg skriver, siden jeg er norsk :))
Rebecca
,
Hej Tina Maria. Nu har jeg søgt og søgt, men kan simpelthen ikke finde det bord du har i soveværelset - i dit hyggeområde. Ved du hvor det kan købes? Samt den "plade" du har på kommoden med lys på? OG TILLYKKE MED TUREN TIL NEW TORK - håber i får en vildt lækker tur :-)
Laura Lund
,
Hvor er skohylden på jeres soveværelse fra? Har ledt efter sådan en i såå lang tid <3 Virkelig god video, en fornøjelse at se som altid <3
Kristine
,
Hej Tina Maria :) Meget flot og inspirerende indretning I har! Der ser rigtig hyggeligt ud! Hvor har I billedet over jeres seng fra? Og tillykke med turen til New York!
Josefine
,
Sikke et smukt hjem! Det er lige sådan en sofa jeg leder efter, hvor er den mon fra? :)
Josefine
,
Hvor er din blazer fra? Den er virkelig lækker <3
Freja Arbo Jesbjerg
,
hej Tina Maria de super flotte billeder fra den americanske hjemmeside hvad hedder den? (De billder som står på kommoden) tusind tak mvh Freja a.