Go to ,[object Object]

VI SÆLGER UD AF VORES HJEM

Puha, tiden flyver bare afsted. PÅ MANDAG BLIVER JEG STUDENT. Det er jo fuldstændig vanvittigt - 2 år er bare fløjet afsted og nu er der 5 dage tilbage. Jeg ved godt, at folk måske tænker, "slaaaap nu af - du er 24 og du bliver student - vi andre er ligesom igang med større uddannelser end din lille HF". Jeg er da ligeglad. Det har været mit største ønske, siden jeg var helt lille og så op til at studenterne, der kørte rundt og fejrede, at de havde kæmpet sig igennem de 2 år. Jeg fik at vide, at jeg aldrig kunne komme til det, da jeg ikke var god nok. Og da jeg så gik hen og mistede min far, så skete der et eller andet indeni mig. Det første lange stykke tid, mistede jeg fuldstændig mig selv og boede egentlig bare i min seng. Jeg har altid haft nemt ved at snakke om tabet og den sorg, der fulgte med og det har gjort mig enormt stærk. Efter jeg kom hjem fra Mexico, så vidste jeg bare, at det var den HF, jeg skulle stræbe efter og det gjorde jeg så. Jeg har svedt og kæmpet i 2 år for at nå hertil - jeg har på intet tidspunkt overvejet at droppe ud, men hold kæft, hvor har jeg ville pjække mange gange! Jeg er så stolt af mig selv og det knuser mit hjerte at tænke på, at jeg ENDELIG bliver student og så kan min dejlige far ikke engang være der.......... Han er med mig i mit hjerte og jeg er sikker på, at han er med mig hele vejen og må have haft en finger med i spillet, siden jeg har fået så gode karakterer! Haha.

Eftersom der jo kun er 5 dage tilbage, så nærmer vi os også flytningen til London. Vi får nemlig vores nye lejlighed i Hamstead den 15. juli og vi glæder os SÅ meget! Lejligheden er så fin og jeg kan slet ikke vente til jeg kan vise Jer den. Patrick og jeg har valgt, at vi godt kunne tænke os at finde nye møbler, der passer til vores lejlighed i London og i den forbindelse sælger vi altså ud af ALLE vores møbler i lejligheden i Valby. I kan følge med på min side på Instagram: tinamariasecondhand, hvor alle tingene kommer til salg senere i dag og hvor I kan sende mig en mail, hvis nogle af tingene har interesse. Det bliver helt underligt at skulle pakke alt ned i vores lejlighed i Valby, som vi har boet sammen i i næsten 3 år. Men samtidigt med det, så er jeg bare så klar til et helt nyt kapitel - nye møbler, nye oplevelser og nyt land. Glæder mig så meget til at se, hvad det bringe og glæder mig til I skal følge med på sidelinjen. ♥

 

Likes

Comments

Lisa
,
Du er sej! Og stort tillykke, det må være fedt endelig at være færdig og kan kalde sig student meget snart :-) Pyt med om du er 24 år, jeg er selv 25 år og startede på en 2-årig STX sidste sommer, så jeg har lige et år mere tilbage inden jeg kan kalde mig student, som bliver i en alder af 26 ;-) Men ligesom dig glæder jeg mig også rigtig meget til at blive student og til alt hvad der hører med dertil :-) Held og lykke med det ny kapitel :-)
mia
,
Vildt lækre ting i har jer ! sælger i jeres smukke eames stol ?