VALENTINO BABY

Åha, jeg gjorde mig et ret så vildt køb for noget tid siden. Jeg var nemlig inde i byen med min veninde, Sophia, pludseligt stod vi i den skønne butik Kassandra og kiggede på tasker. Jeg fik øje på den SMUKKESTE taske, der hang på væggen og tog den over armen med det samme. Ih, hvor var den flot og før jeg så mig om, stod den hjemme hos mig. Hihi. Jeg er simpelthen så glad for den og den fuldender virkelig et outfit med den smukkeste detaljer. Hvad synes i om den?

FORRESTEN. Så har jeg jo i weekenden kørt en konkurrence, hvor i kunne vinde en valgfri top fra Nelly.com til maks. 500 kr. Nu har jeg siddet og kigget alle jeres søde og dejlige kommentarer igennem og trukket lod blandt jer søde læsere og vil derfor sige tillykke til...

AMALIE LYKKE NYGAARD...TILLYKKE, du vil få tilsendt en mail, så du kan få sendt din fine sommertop afsted til dig. Tusind tak for jeres deltagelse i konkurrencen. Elsker virkelig, når jeg har disse fede indlæg til jer, så i også kan være en del af det. God aften derude.

Likes

Comments

Amy Dyrholn,
Ej hvor er den flot!!
www.amydyrholm@gmail.com
Maria
,
Hej Tinamaria, Jeg tænkte på om du ikke vil lægge nogle flere billeder op på din instagram, (hvis du har muglighed så hver dag) af dit hverdags outfit, så vi piger kan få lidt daglig inspiration til hvordan vi kan style os. For tit har du piftet dit outfit en smule op, så det ikke er så hverdags-agtigt, jeg synes du har den fedetse tøjstil, og kigger mange gange på både instrgram og din blog, får at få lidt hverdags inspiration, jeg håber du vil overveje det. De bedste hilsener Maria :)
Camilla - Scent of Fashion,
Er slet ikke misundelig! Hvor er den altså smuk, glæder mig til at se outfits med den :)
scentoffashion.dk
Sanne,
Den er jo gudesmuk! Misundelse herfra :D
kunsanne.blogspot.dk