Go to ,[object Object]

VALENTINO BABY

Åha, jeg gjorde mig et ret så vildt køb for noget tid siden. Jeg var nemlig inde i byen med min veninde, Sophia, pludseligt stod vi i den skønne butik Kassandra og kiggede på tasker. Jeg fik øje på den SMUKKESTE taske, der hang på væggen og tog den over armen med det samme. Ih, hvor var den flot og før jeg så mig om, stod den hjemme hos mig. Hihi. Jeg er simpelthen så glad for den og den fuldender virkelig et outfit med den smukkeste detaljer. Hvad synes i om den?

FORRESTEN. Så har jeg jo i weekenden kørt en konkurrence, hvor i kunne vinde en valgfri top fra Nelly.com til maks. 500 kr. Nu har jeg siddet og kigget alle jeres søde og dejlige kommentarer igennem og trukket lod blandt jer søde læsere og vil derfor sige tillykke til...

AMALIE LYKKE NYGAARD...TILLYKKE, du vil få tilsendt en mail, så du kan få sendt din fine sommertop afsted til dig. Tusind tak for jeres deltagelse i konkurrencen. Elsker virkelig, når jeg har disse fede indlæg til jer, så i også kan være en del af det. God aften derude.

Likes

Comments

Camilla - Scent of Fashion,
Er slet ikke misundelig! Hvor er den altså smuk, glæder mig til at se outfits med den :)
scentoffashion.dk
Sanne,
Den er jo gudesmuk! Misundelse herfra :D
kunsanne.blogspot.dk