UPDATE - LONDON

En lille update til mine søde læsere. Vi har ikke haft internet i lejligheden før I DAG, så jeg har desværre ikke kunne være på bloggen. Puha, så finder man virkelig ud af, hvor afhængig man er af det internet, haha. Forfærdeligt. Patrick er taget til Cannes med arbejdet, så jeg er alene de kommende 4 dage, hvilket er en smule hårdt synes jeg. Mere fordi man slet ikke kender noget herovre endnu. I dag skal jeg mødes med min veninde Else, som jeg kender fra Danmark, men som har boet her i London i nogle år efterhånden, så det bliver rigtig hyggeligt og så er det måske heller ikke så hårdt alligevel. Vi har ikke fået alle vores ting fra Danmark endnu og vi mangler stadig at finde sofabord og spisebord til lejligheden, men her får i lige et lille billede af vores fine køkken. Hvad synes I? Jeg elsker den hvide granitbordplade og det mørke gulv! Glæder mig sådan til I skal have en rundtur i lejligheden.

// A little update. There hasn't been any internet at the apartment, so it has been really hard to blog these last couple of days. But now it works - yay! Patrick is in Cannes until Monday, so I'm here all by myself which is a little hard because it's still very new for me. But today I'm going to meet my girlfriend from Denmark, she also lives in London, so that's good! The apartment is so beautiful and I can't wait to show you guys our home. Here's a picture of our kitchen, I really love it! What do you think?

 

Likes

Comments

Mika
,
Er det en lejet lejlighed - eller har i købt den ? :)
Tina nymann,
Hvor er det alt sammen spænde de for jer Og hvor er det et fint køkken....
www.mormormedstiletter.dk
Lotte
,
Virkelig et flot køkken! Gid jeg ejede sådan ét, men jeg må leve med to kogeplader, man kan tage frem, i mit lille køkken i min studielejlighed, haha ;-)
Cecilie Wiese Bang,
Fint køkken! Hvad synes du om London generelt ?<3
www.energitanker.bloggerspoint.dk
Tina Maria
,
Tusind tak! :-) Jeg synes, at London er fantastisk! Det er en by med uendelige muligheder, men den er til gengæld også enormt stor, hehe og det skal man lige vænne sig til. Glæder mig til jeg falder helt til herovre.
Tina Maria
,
Det er en lejet lejlighed, det er alt for dyrt af købe herovre og kan slet ikke betale sig :-) Hehe.
Satina Wandel,
Vildt fedt køkken! http://satinawandel.dk
satinawandel.dk
Sara
,
Hej Tina! Ved du om den sofa du har lagt et billede op af på snap og insta fås i ikea danmark? Og evt. hvad modellen hedder? :-)
Caroline
,
London er en af mine farvoritbyer, så glæder mig til at følge med i dit London liv! Skøn lejlighed I har fået jer, hvilket område boer I i?
Mette
,
Er det ikke vildt dyrt at bo til leje i London eller hvad ligger sådan en flot lejlighed som jeres til? (Jeg spørger fordi jeg skal skal flytte derover om 2 år) :-)