TYPISK MIG

Jeg formår altid at ødelægge min neglelak, når jeg lige har lagt den. Jeg spilder altid, når jeg ikke har sort tøj på. Jeg kan ikke køre bil alene, uden at skråle med på alle sangene. Når jeg siger, "jeg er klar", så er jeg ikke engang tæt på at være klar. Jeg har aldrig noget tøj at tage på. Når jeg endelig tænker, "jeg skal lave lektier" eller "jeg skal også lige have ordnet det der", så ender jeg med at sidde og surfe rundt på nettet i flere timer til jeg skal i seng. Når jeg slukker lyset, forestiller jeg mig altid, at edderkopperne kommer frem og kravler rundt på min dyne og ind i min mund, så snart jeg sover. Jeg tager alt for mange selfies på en dag. Jeg siger tit til mig selv, "i dag skal du løbe en lang tur og være aktiv og sund", men så ender jeg i stedet med at sidde og spise chokolade eller andet snask til en serie. Jeg elsker at støve af, men hader at støvsuge. Jeg smider altid mine elastikker væk. Ved simpelthen ikke hvor de forsvinder hen?  

Likes

Comments

Anna
,
Super sjovt og anderledes oplæg! Synes meget godt om (Y) hehe
Cecilie Wiese Bang,
Den lækre lyserøde top? Hvor får man fingre i den ?? :)
www.energitanker.bloggerspoint.dk
Sara Nielsen
,
Det med elastikkerne (og hårnålene) kender vi vist alle sammen! Forestiller mig at jeg finder dem alle sammen når jeg flytter, men det kommer nok ikke til at ske! http://industrialbarbie.blogspot.dk/
Tina Maria
,
Den er fra Moxy Copenhagen :-)
Tina Maria
,
Den er fra Moxy Copenhagen, og kan findes på deres webshop <3
Amanda
,
Kender alt for godt det med neglelakken! Tror jeg er for utålmodig til at vente på de tørrer og UPS så rør man lige et eller andet og så er det lige til en ommer.. Så træls! Sjovt indlæg vi har alle vores særheder ;)
Julie
,
Hvad hedder farven? :)
Amalie
,
Depend har lavet en lille 'top coat' til at lægge på sin neglelak. Den tørrer på et par sekunder - og så er man good to go! Den koster ikke engang 50 kr. :)
Julie / It's My Passions,
Hyggeligt indlæg :)
www.itsmypassions.dk
Kimmie
,
Hvor er den fine nederdel fra? :) har først set din blog nu, men er helt vild med den. Skal helt sikkert begynde at følge med i den :)