TWO IN ONE

Blondetop, Rosemunde / Strik, Tiger of Sweden / Bukser, Karen by Simonsen Støvler, Billi Bi (similar) / Taske, Leowulff (Kommer til september)

Hej skønne piger. Forleden var jeg forbi butikken Butik Notre på Frederiksberg og må virkelig sige, at jeg ikke var klar over, at der lå en så fin butik lige i nærheden af mig, det kan hurtigt gå hen og blive farligt, hihi. De har de fedeste mærker som Munthe, Tiger of Sweden, Rosemunde og Karen by Simonsen - alle mærker jeg virkelig elsker. Ikke nok med det, så har de også en masse fine ting til boligen, hvilket jeg jo virkelig har en svaghed for efterhånden. Der var de flotteste mørke vinglas og vandglas fra Broste, som jeg stadig tænker på at købe i dag - fortryder faktisk, at jeg ikke lige nuppede dem med, men det må vente til vi er kommet af med alle vores andre glas, da vi har så forfærdelig mange glas efterhånden. Typisk mig, der ikke kan styre det. Jeg fandt den super flotte blondebluse fra Rosemunde, som jeg også havde på i byen i går til Sandras 18-års. I byen er den perfekt til en nederdel eller jeans, samt en sort bh indenunder, hvor man til hverdag kunne tage en lille sort top indenunder, så det ikke er for meget. Strikken faldt jeg fuldstændig pladask for - det er virkelig en musthave til efteråret og den er så lækker at have på og den kradser ikke! Bukserne er en stil, jeg faktisk aldrig har ejet før og derfor tænkte jeg at hive dem med i prøverummet, hvilket bare overtalte mig til, at jeg skulle eje sådan et par. Vi skød dagens outfit tidligere, hvor jeg lavede disse to vidt forskellige outfits for at vise, at med det samme outfit, kan man med en blondetop være klar til byen, eller med en strik være klar til en café-tur med tøserne. Butik Notre sælger deres tøj via Miinto HER og i kan også tjekke deres facebook ud HER eller tag et smut forbi butikken og se alle de lækre ting til både klædeskabet eller boligen. Følg med på bloggen de kommende dage - der kommer en konkurrence, I ikke vil gå glip af! God lørdag derude, nu vil jeg pleje mine tømmermænd på sofaen.

Butik Notre Peter Bangs Vej 53 2000 Frederiksberg

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Tina Maria
,
Tusind tak! Ja, de er så fede at have på!
Frederikk
,
Tusind tak! Virkelig fede outfits! Jeg er helt forelsket i den her blog!! :-)
Sofie Frederikke
,
Det fedeste outfit jeg længe har set! Total forelsket i den lækre strik! Jeg vil gøre alt for at få fat i den! Nu går jagten ind, jeg har aldrig været heldig med en lækker strik :-( Den er et must! TAK FOR INSPIRATIONEN TINA MARIA!
Julie / It's My Passions,
Tasken er også bare så smuk :) Den havde jeg også øje på under modeugen tilbage i januar/februar ;)
www.itsmypassions.dk
Emilia
,
Jeg kan ikke finde din flotte strik på Miinto. Kan du lægge et link op af den? Jeg er helt vild med den! Rigtig flot sæt!
Maja,
Hej Emilia Strikken er ikke på miinto endnu. Den kommer snart på, kan sende dig et link, når den klemme på. :) Hilsen Maja fra Butik Notre
Www.butiknotre.dk
Sarah
,
Hvornår kommer indlægget med morgenmad ud, hvor du har brugt chia frø? :-D Glæder mig :-)
Tina Maria
,
Hej Sarah :-) Jeg lover det kommer ud en af de kommende dage, der har bare været en masse deadlines på nogle indlæg inden da, det er jeg ked af - men glæd dig, det er så lækkert!!
Emilia
,
Hej. Jeg er helt vild med de bukser! Men synes ikke jeg kan finde dem, har du et direkte link? Hvis de altså stadig kan købes :)
Birgitte krebs
,
Hej hvad hedder modellen på de fine bukser? Kh Birgitte