Go to ,[object Object]

TWO IN ONE

Blondetop, Rosemunde / Strik, Tiger of Sweden / Bukser, Karen by Simonsen Støvler, Billi Bi (similar) / Taske, Leowulff (Kommer til september)

Hej skønne piger. Forleden var jeg forbi butikken Butik Notre på Frederiksberg og må virkelig sige, at jeg ikke var klar over, at der lå en så fin butik lige i nærheden af mig, det kan hurtigt gå hen og blive farligt, hihi. De har de fedeste mærker som Munthe, Tiger of Sweden, Rosemunde og Karen by Simonsen - alle mærker jeg virkelig elsker. Ikke nok med det, så har de også en masse fine ting til boligen, hvilket jeg jo virkelig har en svaghed for efterhånden. Der var de flotteste mørke vinglas og vandglas fra Broste, som jeg stadig tænker på at købe i dag - fortryder faktisk, at jeg ikke lige nuppede dem med, men det må vente til vi er kommet af med alle vores andre glas, da vi har så forfærdelig mange glas efterhånden. Typisk mig, der ikke kan styre det. Jeg fandt den super flotte blondebluse fra Rosemunde, som jeg også havde på i byen i går til Sandras 18-års. I byen er den perfekt til en nederdel eller jeans, samt en sort bh indenunder, hvor man til hverdag kunne tage en lille sort top indenunder, så det ikke er for meget. Strikken faldt jeg fuldstændig pladask for - det er virkelig en musthave til efteråret og den er så lækker at have på og den kradser ikke! Bukserne er en stil, jeg faktisk aldrig har ejet før og derfor tænkte jeg at hive dem med i prøverummet, hvilket bare overtalte mig til, at jeg skulle eje sådan et par. Vi skød dagens outfit tidligere, hvor jeg lavede disse to vidt forskellige outfits for at vise, at med det samme outfit, kan man med en blondetop være klar til byen, eller med en strik være klar til en café-tur med tøserne. Butik Notre sælger deres tøj via Miinto HER og i kan også tjekke deres facebook ud HER eller tag et smut forbi butikken og se alle de lækre ting til både klædeskabet eller boligen. Følg med på bloggen de kommende dage - der kommer en konkurrence, I ikke vil gå glip af! God lørdag derude, nu vil jeg pleje mine tømmermænd på sofaen.

Butik Notre Peter Bangs Vej 53 2000 Frederiksberg

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Emilia
,
Hej. Jeg er helt vild med de bukser! Men synes ikke jeg kan finde dem, har du et direkte link? Hvis de altså stadig kan købes :)
Birgitte krebs
,
Hej hvad hedder modellen på de fine bukser? Kh Birgitte