Go to ,[object Object]

TRIANGL LOVE

Bikini: Triangl / Solbriller: Monkeyglasses

Så er jeg hjemvendt til Danmark. Brrrr.... Koldt herhjemme - er faktisk ligeglad med sneen, det er nu meget hyggeligt, men det er godt nok bidende koldt og hører, at det bliver koldere! Øv, ønsker at foråret er lige om hjørnet, hehe. Mange af jer har spurgt indtil min fine bikini fra Triangl Swimwear og derfor tog vi lige lidt beach-billeder, inden vi rejste. Jeg er virkelig vild med deres bikinier og denne her er klart min favorit indtil videre. Og selve toppen sidder virkelig fint og lækkert, den kunne jeg godt tænke mig i flere farver. Den bikini jeg har hedder, "Billie Firefly" (HER) og jeg har den i størrelse small både i overdel og underdel - dog er underdelen en smule lille, da dykkerdragt-stoffet er stramt, men måske det bare lige skal give sig? I hvert fald er jeg rigtig glad for den. Jeg er ret sikker på, at der kommer told oveni, da den bliver sendt fra Australien. Så man skal nok regne omkring 200-300 kr i told, måske endda mere, det er svært at sige. Men det er jo unikke og fede bikinier, så de er det værd i enden. Hvad synes i om den? Har i en favorit bikini fra Triangl Swimwear?

Likes

Comments

Christian,
Elsker elsker elsker de billeder her! Man drømmer sig seriøst væk til varme himmelstrøg, med sved på panden og en kold øl i sandet! :) Tak for at tage os med væk fra kolde DK for en stund.. Christian
www.sortegrisen.dk
nicolinesofie
,
HVis du har flere spørgsmål angående triangls bikinier, burde du tage et kig på denne video, hvor de fleste af dem nok besvares: https://www.youtube.com/watch?v=UdavnHtaPUc (unboxing triangl video)
nicolinesofie
IP: 82.99.3.229