TRENDSALES - KONKURRENCE

1. Isabel Marant, HER / 2. Alexander Wang, HER / 3. Balenciaga, HER / 4. Celine, HER 5. Isabel Marant, HER / 6. Balenciaga, HER / 7. Muubaa, HER

Hej på bloggen. Sikke et kedeligt vejr vi har i dag. Man bliver helt glad af det smukke forårsvejr vi har haft, så man bliver helt trist af at se det grå vejr i dag. Så er det godt man har internettet, hehe - jeg kan godt bruge flere timer på at surfe rundt på internettet, det lyder lidt overdrevet, men det er rigtigt. Jeg elsker at sidde og kigge på fine ting og især ting til det kommende forår. Jeg har fundet disse super fine ting, der alt sammen kan findes på Trendsales til gode priser og som er perfekte til foråret. Trendsales kører en konkurrence nu her, hvor du kan vinde et års VIP profil på Trendsales og 500 kr til at shoppe for. Det eneste du skal gøre er, oprette en profil på Trendsales, hvis ikke du allerede har en profil og så skal du her på bloggen skrive dit brugernavn til din Trendsales. Så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde et års VIP profil samt 500 kr at shoppe for. WEEEE… Jeg er selv stor elsker af Trendsales og bruger meget tid derinde, det er virkelig fedt at kunne finde fede ting derinde, som er svære at få fat i og som måske endda er udsolgt i butikkerne. HUSK! Konkurrencen kører til på onsdag den 5. marts!

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Line Maabjerg Nielsen
,
sulle12
Josephineh,
Maria Selig
,
Mullels
Helene L
,
Jeg hedder Helenela :-)
Cecilie Christiansen
,
Mit brugernavn er ciller_c på Trendsales. Elsker TS og har brugt det i maaange år nu, 500 kr og VIP kunne være for lækkert :D har en masse tøj jeg skal af med og det ville lette mit liv en del som fattig studerende :)
Rullegardinet
www.nans.dk
Dorte
,
Sikken skøn konkurrence! Mit brugernavn er : dattebaaaaabs - ja, jeg har virkelig haft brugeren længe ;-) Stor tilhænger af trendsales. Kh.
Line Andersen
,
Mit brugernavn er: linedybdahl
Michelle M
,
Michelle55 :-)
Regitze Clara Greiffenberg
,
regitzeclara