TRAVEL OUTFIT

Parka, Emma Parker / Top, American Vintage / Blazer, EDITED the label Jeans, Dr. Denim / Overknee boots, Aldo (here)

Som I nok har kunne se på Instagram, så er mit hår blevet en smule kortere og også en smule mørkere. Jeg trængte bare til noget nyt og så mente jeg også, at mine spidser trængte til en ordentlig omgang - nu er mit hår sundt og blødt igen, hvilket er rigtig dejligt og jeg er super glad for resultatet. Føler mig helt voksen med kortere hår - måske er det bare mig?

I dag gik turen tilbage til London og P og jeg overraskede min lillebror med en tur til London i 4 dage, så han fløj tilbage med mig i dag, hvilket egentlig var meget rart, da der virkelig var gang i vindene oppe i luften, puha. Ovenover kan I se mit rejseoutfit og mine nye overknee støvler fra Aldo - tror aldrig, at jeg bliver træt af overknees, jeg synes de er så pæne og så er de her bare enormt behagelige at have på. Som jeg har nævnt tidligere på bloggen, så kører Aldo i samarbejde med mig, en konkurrence på deres Facebookside hver uge, hvor man kan stemme på 4 forskellige favoritter og så være med i konkurrencen om et gavekort på 500kr til Aldo. I kan stemme lige HER. Den sidste advent bliver konkurrencen lidt vildere - der kan man nemlig vinde et gavekort på hele 3.000kr til Aldo og en shopping tur i butikken med mig. Kunne det være noget?

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Anna
,
Ved godt det er længe siden du postede dette indlæg, men vil meget gerne vide hvor den fine slangering er fra? http://tinamarias.com/2014/07/anni-lu/ Tusind tak på forhånd!! :)
Sarah
,
Din blog består stort set kun af "sponsorerede indlæg", hvilket jeg synes virker meget upersonligt i mine øjne, og hvis der er noget en blog skal indholde er det personlighed.. Øv...
Tina Maria
,
Hej Sarah, det er jeg ked af at du synes. December er en travl måned, hvor mange kunder gerne vil lave samarbejder og jeg vælger sådan set kun kampagner, som der er 100% mig og som jeg kan gøre personlige. Så jeg er egentlig ked af, at du opfatter det sådan, men sådan er det altid i december og jeg prøver altid at være mig hele vejen igennem. <3 Knus
Cathrine
,
Hejsa, hvor er din fine kuffert fra? :))
Julie S
,
Hvor kan jakken købes?