TRÆN MED MIG

Hej piger. Som jeg nævnte for Jer i sidste uge, så har jeg i samarbejde med Gillette og deres nye lækre Venus Swirl skraber sørger for, at en heldig vinder kan vinde en sjov træningssession med mig og Sandra Willer. Vi kan afsløre, at træningen vil være fokus på smukke ben, så dig med en god skraber og en god træningssession er klar til at blive luftet i det danske sommervejr. Den nye skraber er nemlig udstyret med en såkaldt "flexiball", som altså følger ens kurver og sørger for, at man ikke skærer sig under barbering ved steder som ankler og knæ.

Husk at konkurrencen stadig kører og at man stadig kan nå at deltage i den sjove konkurrence. Det eneste man skal gøre er at fortælle enten her på bloggen i kommentarfeltet eller på mit Instapost, hvad din swirl er  - altså, hvordan du gør dine ben sommerklar. Ikke nok med, at én af Jer kan vinde en træningssession med mig og Sandra Willer, så er der altså også 10 andre heldige vindere, der vinder den nye Venus Swirl skraber. ♥ Held og lykke, piger.

Indlæg lavet i samarbejde med Gillette

Likes

Comments

Anna Egholm hansen
,
Hej søde Tina Rigtig dejlig konkurrence du har kørerne! Jeg elsker sommer, varme og kunne gå rundt i fine nederdele og kjole eller faktisk så lidt som muligt ;) Samtidig er det enormt vigtigt at føle sig godt tilpas og at selvtilliden er i top. Derfor er det så vigtigt for mig at have bløde og lækre ben. Jeg er desværre bare ikke helt den bedste til at barbere mig uden at skære mig - desværre. Så en Venus Swirl ville være hel ideel. Desuden ville det være en fantastisk oplevelse, at være med på en sjov træningssession! Tak for en lækker og sofistikeret blog, meget inspirerende. Mange hilsner Anna
Cecilie
,
Hvornår må vi se møllen? :D
Anna Egholm Hansen
,
Hej søde Tina Tak for en lækker og sofistikeret blog, det er spændende at læse. Det er en rigtig dejlig konkurrence du har kørene. Jeg elsker simpelthen sommer, sol og kunne gå med bare ben i nederdele og kjoler - eller så lidt som muligt ;) For mig er det enormt vigtig at have bløde og lækre ben, det giver selvtillid. Det er en af de bedste følelser efter et dejligt bad at have bløde og fine ben. Desværre er jeg ikke den bedste til at barbere mig og det ser bare ikke så lækkert ud med sår på benene.. Derfor tænker jeg Venus Swirl vil være ideel! Samtidig lyder det skønt med en sjov trænings session med jer piger. Mange hilsner Anna
Elisabeth
,
Vildt fed konkurrence! Jeg har selv en lille rutine der består af følgende: 1) Scrub 2) bodywash 3) Barbering med venus skraber 4) body lotion :)
karolin
,
Haha, hvor sjovt! Jeg gør i bund og grund ikke så meget for mine ben. Er pt. ret single, så for det meste er jeg lidt hairy (OK, i sommermånederne er det på et kontrolleret niveau..) Hvis jeg er ekstra god får bentøjet en omgang kokosolie.
Louise
,
Sukker/kokosolie-scrub og barbering med skraber efter behov og dagens planer
Charlotte Pedersen
,
Lækker konkurrence! Når jeg har barberet mine ben, så bruger jeg altid en god bodylotion bagefter. For mig gør det en stor forskel, om jeg bruger bodylotion bagefter eller ej. Jeg får altid meget blødere ben, hvis jeg bruger en bodylotion. :-)
jtp
,
Der findes intet bedre at hoppe ud af et bad og derefter have helt "nye" friske og bløde ben. Jeg bruger faktisk hårolie på min ben når jeg barberer mig, derefter benytter jeg mig altid af en bodylotion når jeg er færdig. Desværre føler jeg bare altid man altid blive nød til at købe skrabere konstant, hvilket er lidt øv :-) Så en Venus Swirl ville ikke være det værste at få, nu hvor det er sommer og man benytter sig lidt oftere af en skraber. Desuden ville det være en vild oplevelse, at træne med Jer og få lov til at møde Jer. :-)
Olivia Bach,
Jeg barberer altid mine ben når jeg er i bad, - det er blevet lidt af en vane, men hvad er bedre end nybarberede ben? Dernæst bruger jeg en god scrub i badet, efterfulgt af en body lotion😄 Om sommeren er jeg vild med "spray on" lotion, der giver benene massere fugt og lækkert shine☀️✨
www.oliviabach.dk