Go to ,[object Object]

TRÆN MED MIG

Hej piger. Som jeg nævnte for Jer i sidste uge, så har jeg i samarbejde med Gillette og deres nye lækre Venus Swirl skraber sørger for, at en heldig vinder kan vinde en sjov træningssession med mig og Sandra Willer. Vi kan afsløre, at træningen vil være fokus på smukke ben, så dig med en god skraber og en god træningssession er klar til at blive luftet i det danske sommervejr. Den nye skraber er nemlig udstyret med en såkaldt "flexiball", som altså følger ens kurver og sørger for, at man ikke skærer sig under barbering ved steder som ankler og knæ.

Husk at konkurrencen stadig kører og at man stadig kan nå at deltage i den sjove konkurrence. Det eneste man skal gøre er at fortælle enten her på bloggen i kommentarfeltet eller på mit Instapost, hvad din swirl er  - altså, hvordan du gør dine ben sommerklar. Ikke nok med, at én af Jer kan vinde en træningssession med mig og Sandra Willer, så er der altså også 10 andre heldige vindere, der vinder den nye Venus Swirl skraber. ♥ Held og lykke, piger.

Indlæg lavet i samarbejde med Gillette

Likes

Comments

jtp
,
Der findes intet bedre at hoppe ud af et bad og derefter have helt "nye" friske og bløde ben. Jeg bruger faktisk hårolie på min ben når jeg barberer mig, derefter benytter jeg mig altid af en bodylotion når jeg er færdig. Desværre føler jeg bare altid man altid blive nød til at købe skrabere konstant, hvilket er lidt øv :-) Så en Venus Swirl ville ikke være det værste at få, nu hvor det er sommer og man benytter sig lidt oftere af en skraber. Desuden ville det være en vild oplevelse, at træne med Jer og få lov til at møde Jer. :-)
Olivia Bach,
Jeg barberer altid mine ben når jeg er i bad, - det er blevet lidt af en vane, men hvad er bedre end nybarberede ben? Dernæst bruger jeg en god scrub i badet, efterfulgt af en body lotion😄 Om sommeren er jeg vild med "spray on" lotion, der giver benene massere fugt og lækkert shine☀️✨
www.oliviabach.dk