TOMORROW STARTS TONIGHT

Godmorgen piger. Når det kommer til min hud, er der super mange af Jer der altid er interesseret i at vide, hvad jeg bruger af produkter og hvad jeg gør ved min hud. Jeg har i mine teenageår døjet med super uren hud og det tog hårdt på mit selvværd dengang. Nu synes jeg endelig at jeg har fundet en god rytme for min hud, men måske også fordi jeg går MEGET op i, hvilke produkter jeg bruger. Før i tiden var jeg måske ikke så opmærksom på det og kunne også til tider "glemme" eller ikke orke at tage makeup af inden jeg gik i seng. Nu er det ting jeg virkelig går op i.

Det franske apoteksmærke, Vichy, har lavet den nye smukke serie VICHY Slow Âge - ikke nok med at produkterne i sig selv er fantastiske at se på, så er det også bare fantastiske produkter og ingredienser som jeg elsker at bruge. Nu havde jeg dem med i Marrakech og elskede især at tage den lækre natcreme, VICHY Slow Âge Night på, når jeg skulle sove. Man forbinder jo oftest cremer med at de skal være hvide, men denne er brun og fyldig, men stadig let at påføre og føles så lækker kølende på huden. Ikke nok med at det er en natcreme, så kan du altså også vælge at bruge den som en maske - det er nemlig en 2-i-1 produkt. Det er super vigtigt at bruge en natcreme, når du skal sove. Din hud har brug for fugt og især efter en hård dag med makeup, tør hud, sol eller andet. Den skal have ro og så skal den restituere gennem natten, ligesom vi jo skal sove og lade op til endnu en dag. Derfor er det super vigtigt! En ting min mormor faktisk også altid har sagt til mig, da jeg ikke mente at jeg skulle bruge cremer var, at man jo i en tidlig alder allerede skal forebygge huden godt, så den holder sig sund og frisk i meget længere tid. Det gør huden altså ikke af sig selv - den skal bruge din hjælp.

Nu ved jeg ikke, hvilke produkter I elsker at bruge eller om I mangler en god serie at bruge fast. For det mener jeg også er vigtigt for huden - at bruge et fast produkt, så din hud er vant til de produkter. Sådan fungerer min hud i hver fald, men jeg kan i hvert fald anbefale Vichy helt generelt og især deres nyeste serie. Hvis du står og mangler et godt produkt, som kan hjælpe dig med at passe godt på din hud dag og nat, så giv denne serie et forsøg. Find serien HER.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Likes

Comments

MatildaOmerovic
MatildaOmerovic,
ElvasResa
ElvasResa,
Follow me to follow my journey to recover from anorexia! Shuld make me happy
nouw.com/elvasresa