To Rhodes With Love

SÅ fik jeg endelig kigget lidt på billederne fra Rhodos og tænkte, at jeg lige ville vise jer nogle af dem. Har haft så meget at se til efter vi kom hjem, at jeg slet ikke har haft rigtig tid til at sidde og kigge på dem og smide den op på bloggen. Men nu fik jeg lige tid - kommer helt til at savne Rhodos, når jeg ser de skønne billeder. Vejret og maden var bare så fantastisk. Der er bare noget helt særligt ved at være på ferie - det elsker jeg virkelig. Ville ønske jeg kunne rejse rundt hele mit liv, hehe. På nogle af billederne kan i se de lækre retter vi fik på den italienske restaurant, der lå på vores hotel. Virkelig fantastisk mad - min yndlingsret var pasta med svampe i og vendt i hvid trøffelsauce, mmm... Spiste den hver gang, vi spiste der. Haha. Som i kan se, lejede vi også en jeep med åbent tag - så lækkert, når det er så varmt og man kører rundt oppe i bjergene, det var virkelig sjovt. Puha, jeg så lige hvad klokken var blevet nu - 00:28!! Må hellere smutte i seng, min søde kæreste vil puttesove. Håber i kan lide billederne! Godnat derude.

Likes

Comments

Sille
,
Hej Tina Maria :-) Tænkte på om du ville lave et oplæg om din kærestes tatoveringer? Plus, det ser ud til i har haft en skøn ferie.
Tine Christensen
,
Heej Tina! Jeg elsker virkelig din blog, og læser alle dine indlæg! Er virkelig inspireret af din stil! Ville lige spørge om du læser andre blogs og hvilke i så fald? P.S. Dig og din kæreste er virkelig søde sammen :)
Julie
,
Du er simpelthen så smuk, Tina Maria :)
Marina,
Super fine billeder af øen og af Jer. Det ser ud som om, at I have en super tur. Nu vil jeg bare glæde mig til jeg skal afsted
www.rc-hobby.dk/
:)
,
Iiiiih hvor ser det dejligt ud! Her er lidt spørgsmål til ask me videoen: Hvad kendetegner dig? Hvordan klarede du dig fagligt i folkeskolen? Hvad var dine ynglings - og hadefag? Hvornår flyttede du hjemmefra? Får du lavet negle? Pinlig oplevelse? Er du ordensmenneske eller rodehovede? Hvem er dit kendis crush? Er der noget som du er særligt god til? Fx synge, tegne etc?
nataliechristina,
Åååååårh hvor ser det der dog bare STJERNELÆKKERT ud! jeg glæder mig til om en uge hvor det er mig der skal på ferie! www.agoodiebag.blogspot.com
www.agoodiebag.blogspot.com
:-)
,
Hej Tina Maria :) Jeg var inde på twitter for at se om du havde en profil. Fandt så ud af, at det har du. Jeg kiggede lidt din profil igennem, og blev lige pludselig meget forvirret - for derinde står der, at din søster er hende som vandt danmarks næste topmodel 2010 (Caroline Bader)??? Synes virkelig det virker meget mærkeligt... Er det en faker?
Tina Maria
,
Hej Helene. Ja, det er en faker :-) Jeg har desværre ikke Twitter.
Sophie
,
Ih det ser ud til i har haft en fantastisk ferie! I er så mega søde :D Måske lidt upassende sted at stille spørgsmålet. Men jeg er ret interesseret i hvad du har af skolemæssig baggrund? Jeg tænkte på om du har gået i gymnasiet/eller hvad har du generelt lavet efter folkeskolen? :)
jasmin
,
Hvad hedder det hotel i var på ?