TING JEG IKKE FORSTÅR

1/ Jeg forstår ikke, hvorfor man har privatprofil på Instagram. Du bruger din Instagram til at ligge billeder op som kun dine venner må se, men ikke andre - hvorfor så ikke bare nøjes med din Facebook. Forstår det ikke.

2/ Jeg forstår ikke, hvorfor folk sætter sig ved siden af en i bussen, når der er masser af ledige pladser. Det er så irriterende.

3/ Hvor bliver alle ens elastikker af? Altså, jeg låner aldrig elastikker ud, jeg smider dem ikke ud, jeg har dem enten i min taske eller min toilettaske, men hvor fanden forsvinder de hen? Det ender altid med, at jeg ikke har nogen!

4/ Hvorfor er det, at nogen bliver ved med at trykke follow og så unfollow lige efter og så follow igen. Jeg har godt fattet, at det er fordi man vil have en til at følge igen, men så havde man nok trykket "følg".

5/ Hvorfor stopper folk altid op midt på fortovet og skal snakke eller bare lige stoppe op for ingenting? Så gå ud til siden og stop op, så man ikke ryger lige op i ryggen på dig.

6/ Hvorfor er det, at rygere altid tager smøgen i munden, når de står i toget eller bussen og venter på at dørene åbner? Slaaaaap af - du kan ryge alt det du vil, når du kommer ud og så lang var køreturen nok alligevel ikke.

7/ Hvorfor er det, at folk altid skal mase sig ind først i bussen, når der er mange der skal med? Du skal nok komme med bussen - vi andre vil også gerne med. Det samme med metroen - folk løber for deres liv for at nå metroen og får nærmest arme og ben i klemme for at nå den. Der kommer en igen om 2 min, du klarer den nok.

8/ Hvorfor er det, at man altid siger til sig selv, at man vil lave sin SSO/SRP eller andre afleveringer med det samme, så man bare kan slappe af og nyde at være færdig, og så altid ender med at holde fri de første par dage og dør af stress og søvnmangel de sidste dage, inden aflevering? Every fucking time.

9/ Hvorfor er det, at man altid skal tisse, når man lige har lagt sin neglelak og så ender med at ødelægge den fuldstændig, fordi den tager 100 år om at tørre?

10/ Hvorfor er det, at når man står foran et låst rum, klasseværelse eller andet, at der altid kommer en og spørger, om døren er låst. Nej, jeg står bare foran den og glor - har egentlig ikke andet at tage mig til. SELVFØLGELIG ER DEN LÅST! Og så skal personen alligevel lige hen og tage i håndtaget, for tænk nu hvis den var åbnet i mellemtiden af sig selv.

PS. Vinderen af min adventskonkurrence med Nelly, hvor man kunne vinde sin favorit party dress er - Olivia Smilla. Hjertelig tillykke, du får tilsendt en mail snarest så du kan få din kjole sendt afsted din vej.

 

Likes

Comments

Ella
,
Haha. Synes de er pisse gode og du har helt ret! Men må inrømme jeg synes det er en ærgerlig tilgang at folk ikke må sætte sig ved siden af hinanden, selvom der er flere ledige dobbelsæder. Nogle mennesker har ikke andre og det er måske den lille smule menneskelig kontakt de får i løbet af en dag. Og jeg kan ikke se problematikken ved at komme hinanden ved:)
Nsp
,
Du lyder simpelthen så bitter. Hvorfor er det mærkeligt at folk sætter sig ved siden af dig? Ærgerligt med mennesker som dig
Isabella
,
Hahaha, sidder selv med 8'eren som et problem :joy: :joy:
Tina Maria
,
Ærgerligt med mennesker som mig? Jeg har vel ret til at have en mening og nu var det her indlæg mest i sjov over ting, der kan undre en i hverdagen. Jeg nyder at sidde alene i bussen, når der er masser af ledige pladser og så undrer det mig bare, at folk gerne vil sidde så tæt, når der er rig mulighed for at sidde for sig selv. Måske er det min måde at nulstille og stresse af for mig selv. Og det gør mig da ikke bitter :-) Dette indlæg skulle ses med et smil på læben.
Rikke C
,
Jeg kan da sagtens fortælle dig, hvorfor man vælger at lave sin instagramprofil privat - hvilket min i øvrigt er :) I løbet af 1.g var der en gruppe piger, der synes det var fedt at analysere mine billeder, tekster etc på instagram og bruge det mod mig. Bag min ryg blev der snakket hånende om ALT, jeg kunne finde på at ligge op, hvorved tingene blev taget helt ud af kontekst. Nogle begyndte sågar at 'like' billederne eller kommentere, hvor man sagtens, uden at være et geni, kunne se, at det sgu ikke var på en komplimenterende måde. Ved at have min profil privat, kan jeg selv styre, at disse piger og andre af den slags ikke ser mine opslag og ender med at bruge det mod mig. Så kan det sagtens være, at det er en ting, DU ikke forstår, men der tænker jeg til gengæld sådan, at jeg heller ikke har dét behov at skulle dele det med netop hele verden frem for mine venner - folk som rent faktisk vil mig det godt :) Min instagramprofil rager i princippet ikke andre, hvis jeg vælger, at det skal være sådan. Jeg kan rigtig godt lide dig, men jeg er ikke vild med det her indlæg, desværre.
Stine
,
Hej tinamaria :) tak for en dejlig blog med gode og personlige indlæg. Jeg har lige lidt konstruktiv kritik, og alle er sikkert langt fra enige med mig. Selvfølgelig skal en blog ikke kun være lutter positiv, men prøv alligevel at læse dette indlæg igen og tænk over, hvor negativt det er. personligt vil jeg i hvert fald helst læse indlæg, der giver mig noget med videre og som giver mig et energiboost i hverdagen eller er inspirerende. Bare lige en tanke, som du måske/måske ikke kan bruge til noget :) ellers er din blog super god
Cecilie
,
Enig!
Miss Chinchilly/Maria,
Mht. neglelak - så tis altid af inden! Og brug en hurtigtørrende topcoat som f.eks. Seche Vite - det gør en kæmpe forskel :-)
Misschinchilly.blogspot.dk
Camilla
,
Hahaha fedt indlæg! <3 Jeg er fuldstændig enig i mange af punkterne specielt nr. 2! http://blogcamilla.bloggersdelight.dk/
NinaNielsen
NinaNielsen,
HAHA! helt enig, især det med bussen 😃DD
nouw.com/ninanielsen