Go to ,[object Object]

TING JEG IKKE FORSTÅR

1/ Jeg forstår ikke, hvorfor man har privatprofil på Instagram. Du bruger din Instagram til at ligge billeder op som kun dine venner må se, men ikke andre - hvorfor så ikke bare nøjes med din Facebook. Forstår det ikke.

2/ Jeg forstår ikke, hvorfor folk sætter sig ved siden af en i bussen, når der er masser af ledige pladser. Det er så irriterende.

3/ Hvor bliver alle ens elastikker af? Altså, jeg låner aldrig elastikker ud, jeg smider dem ikke ud, jeg har dem enten i min taske eller min toilettaske, men hvor fanden forsvinder de hen? Det ender altid med, at jeg ikke har nogen!

4/ Hvorfor er det, at nogen bliver ved med at trykke follow og så unfollow lige efter og så follow igen. Jeg har godt fattet, at det er fordi man vil have en til at følge igen, men så havde man nok trykket "følg".

5/ Hvorfor stopper folk altid op midt på fortovet og skal snakke eller bare lige stoppe op for ingenting? Så gå ud til siden og stop op, så man ikke ryger lige op i ryggen på dig.

6/ Hvorfor er det, at rygere altid tager smøgen i munden, når de står i toget eller bussen og venter på at dørene åbner? Slaaaaap af - du kan ryge alt det du vil, når du kommer ud og så lang var køreturen nok alligevel ikke.

7/ Hvorfor er det, at folk altid skal mase sig ind først i bussen, når der er mange der skal med? Du skal nok komme med bussen - vi andre vil også gerne med. Det samme med metroen - folk løber for deres liv for at nå metroen og får nærmest arme og ben i klemme for at nå den. Der kommer en igen om 2 min, du klarer den nok.

8/ Hvorfor er det, at man altid siger til sig selv, at man vil lave sin SSO/SRP eller andre afleveringer med det samme, så man bare kan slappe af og nyde at være færdig, og så altid ender med at holde fri de første par dage og dør af stress og søvnmangel de sidste dage, inden aflevering? Every fucking time.

9/ Hvorfor er det, at man altid skal tisse, når man lige har lagt sin neglelak og så ender med at ødelægge den fuldstændig, fordi den tager 100 år om at tørre?

10/ Hvorfor er det, at når man står foran et låst rum, klasseværelse eller andet, at der altid kommer en og spørger, om døren er låst. Nej, jeg står bare foran den og glor - har egentlig ikke andet at tage mig til. SELVFØLGELIG ER DEN LÅST! Og så skal personen alligevel lige hen og tage i håndtaget, for tænk nu hvis den var åbnet i mellemtiden af sig selv.

PS. Vinderen af min adventskonkurrence med Nelly, hvor man kunne vinde sin favorit party dress er - Olivia Smilla. Hjertelig tillykke, du får tilsendt en mail snarest så du kan få din kjole sendt afsted din vej.

 

Likes

Comments

Camilla
,
Hahaha fedt indlæg! <3 Jeg er fuldstændig enig i mange af punkterne specielt nr. 2! http://blogcamilla.bloggersdelight.dk/
NinaNielsen
NinaNielsen,
HAHA! helt enig, især det med bussen 😃DD
nouw.com/ninanielsen