TIME FOR A SWIM

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER 5. HER / 6. HER / 7. HER / 8. HER

Desværre er det ikke varmt nok endnu til stranden her i Danmark, men jeg tillod mig alligevel lige at lave en lille søndagscollage med en masse lækre bikinier fra Nelly.com. Før vi ser os om, kan vi igen ligge på stranden og slikke sol til god musik og veninder omkring os. Hvert år køber jeg nye bikinier - har simpelthen så mange, at det snart må stoppe, haha. Jeg elsker virkelig bikinier og kan på ingen måde få nok af dem. Har i fundet jer en favorit i måske skal hoppe i til sommer? Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig nummer 6, den synes jeg er virkelig fin og især, når man bliver rigtig brun!

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Anne Schmidt - WhatWhenWhere,
Sea Folly laver bare de fineste bikinier, og den du har som nr. 7 har jeg lige haft mellem hænderne. Den er helt neon i sin stribede farve - super cool! Trusserne meget sådan "Miami-beach" små på bagsiden. Det var jeg faktisk lidt overrasket over... Jeg har desværre selv meget små bryster - som i næsten ingen og vi er ude i noget minus A, når det kommer til stof-fyldet..., så jeg syntes desvære ikke, den sad så godt på mig, som jeg kunne drømme om. MEN jeg er sikker på, at hende med en lille numse og lille/almindelig pæn barm vil se super skøn ud i den. Den sorte, du kigger på synes jeg er et super godt valg. Selv har jeg kastet mig kærlighed på en lækker bond-guld-agtig-sag fra Femilet. :-) Anne
www.whatwhenwhere.dk
Sarah,
Hej Tina Maria! Jeg har længe været læser af din blog, hvilket har inspireret mig til at starte min egen blog. Jeg har en blog med sunde opskrifter. Det kunne være lækkert hvis du ville tage et kig på den, det vil betyde meget for mig!
kaldmigsund.blogspot.dk/
Michelle
,
Hej Tina Maria På din instagram lagde du her den anden dag et billede op fra et shoot, hvor du står i det lækreste undertøj. Hvor er det fra? :-) Og ved du om man evt. Stadig kan købe det?
Michelle
,
Hej Tina Maria På din instagram lagde du her den anden dag, et billede op fra et shoot, hvor du står i det lækreste undertøj :-) Hvor er det fra? Og ved du evt om man stadig kan købe det?