Go to ,[object Object]

Throwback

Åhhh, hvor ville jeg gøre ALT for at få sommer, eller bare forår nuuuu... Danmark er så smuk, når solen skinner. De sidste par dage har jeg gået og tænkt meget på min savnede far. Når vejret er så smukt og man kan mærke solen varme en i hovedet, så kan jeg ikke lade være med at tænke på de skønne somre, jeg havde med ham. Vi kørte altid ud og købte ærter og satte os ud ved stranden og hyggede. Jeg stod i butikken i dag og fik det helt dårligt over, at jeg lod ham køre den søndag, hvor jeg fik en sodavand med ham i solen - jeg vinkede bare til ham og så ham køre hjem. Jeg vidste ikke, det var sidste gang, jeg så ham. Åh gud, hvor er livet bare uretfærdigt nogle gange altså... Og nu er det 4 år siden i næste måned - lige i dag har jeg det som om det kun er nogle måneder siden. Det knuser mit hjerte at tænke på, hvorfor vi aldrig tog nogle billeder. Vi hyggede så tit med lækker mad, gode film, gåture osv - hvorfor tog vi aldrig billeder af det? Jeg ville give ALT for at have de billeder nu. Desværre er de kun til at finde i min hukommelse. Ville have elsket at kunne dele dem med jer. Da min far døde fandt jeg et citat fra E.E. Cummings, som jeg har haft mig nært lige siden... "I carry your heart - I carry it in my heart" ♥ I love you, daddy. Forever.

Likes

Comments

jennifer
,
Rigtig smukt indlæg Tina Maria og meget rørende. Jeg ved selv hvordan det føles, at miste en der står en nær- og bare ville ønske, man kunne have fortalt dem hvor meget de betød. Din tatovering på det sidste billede, hvad står der? kærligste hilsner Jennifer
Emma
,
Wow det er virkelig vildt og flot skrevet... dejlige billeder af dig og din kæreste! Har tit tænkt på hvor i egentlig har været henne sammen, altså på ferier? Elsker at følge din blog!