THESE BEAUTIES

Strik: 5 Preview // Top: 5 Preview // Jeans: Gina Tricot // Sneakers: Nike // Taske: Decadent

Godaften skønne læsere. Sikke en lang dag, vi er lige kommet hjem efter en hyggelig aften på Sticks. Vi var til et event tidligere i dag med Bruuns Bazaar, som får en super lækker brillekollektion hos Louis Nielsen. Patrick og jeg var inde og vælge os nogle briller - glæder mig virkelig til at vise jer dem, de er super fede. Kan fortælle jer, at vi skal være med i en ret spændende konkurrence mod nogle andre bloggere. Og vi kan vinde en tur til NEW YORK, hvis vi vinder!!! Ahhh, det er for sindssygt!! Glæder mig så meget til at vise jer de ting, der kommer til at ske - det bliver virkelig fedt og sjovt at vise jer vores fede briller, hehe. Og det skal lige siges, at man sagtens kan bruge dem, selvom man ikke bruger briller - de er så fede og er faktisk en super fed accessory til sit outfit. Jeg håber helt at jeg skal have briller, så jeg kan gå med dem hele tiden, haha - eller ihvertfald bruge dem til læsebriller.

Jeg havde mit dejlige efterårs-outfit på i dag og mine NYE SNEAKERS! Måtte få en af mine venner til at stå i kø inde i Rezet Store for at få fat i disse Air Max Thea, haha. SÅ fedt, endelig at få fat i dem og man går bare så godt i dem. Kommer til at sætte en masse sko til salg de næste par dage - de kommer op her på bloggen, så i kan se dem og derefter kontakte mig via mail. Nu vil jeg hoppe over i sofaen og putte.

Likes

Comments

Sarah
,
du har virkelig bare altid sådan noget lækkert tøj på. elsker især skoene! hvor meget gav du for dem?
Line Andersen
,
Jeg er vild med den sweaters. Er den ny, og hvor er den købt?
Lise
,
Fed strik!! Hvor kan den købes? :)
Maja,
De er vildt fede dine sko! Og jeg kan se, at du allerede har taget din Decadent taske i brug :)
www.scandinavianmoney.com
Julie Monberg,
Jeg er helt vild med dit outfit - det er gennemført og lækkert, og dine nye sneakers sætter i den grad prikken over iet!
juliemonberg.blogspot.dk
Amalie
,
Så lækkert et outfit!! Er helt forælsket i strik jakken, hvor kan den købes?:)