THEM LIPS

Synes godt nok det er koldt for tiden og det er simpelthen med til, at mine læber og hænder bliver så hurtigt tørre - det er helt utroligt. Har I det også sådan? Èn ting man altid vil finde i mine tasker er en læbepomade, for der er virkelig ikke noget værre end tørre læber, der sprækker. De læbepomader jeg er mest begejstret for og især her under min graviditet er EOS. De er nemlig økologiske og er 100% naturlige, hvilket betyder meget for mig, da man har det med ikke at vide, hvad man går og propper på sin hud. Efter jeg er blevet gravid er jeg også bare begyndt at tænke meget mere over, hvad jeg bruger af produkter og hvad de indeholder. Vores lille pige kan jo melde sin ankomst når som helst nu og jeg vil gerne kunne kysse hende en hel masse og vide, at jeg kun har naturlige og økologiske ingredienser på mine læber. EOS læbepomaderne indeholder blandt andet jojoba, sheasmør og vitamin E, hvilket jo bare i sig selv lyder så fantastisk og helt klart ingredienser man gerne vil tilføje sin krop og hud. Er EOS læbepomaderne også Jeres favorit?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// It's so hard not to get dry hands or dry lips at this time of year - it's so crazy. Do you guys feel the same? One thing you'll always find in my bag is a lip balm for sure - no one wants to have dry lips. My favorite lips balms at the moment is the EOS lip balms - they're so amazing and the best part is that they're organic with 100% natural ingrediens. That is something that's really important to me and especially when I'm pregnant. It's important to me to know what ingrediens I put on my skin and especially my lips. Our baby girl can arrive at any moment now so it's also important for me to know that my lip balms are 100% natural when I'm going to kiss her all over that little cute face of hers. Are the EOS lip balms also your favorite ones?

Indlæg lavet i samarbejde med EOS

Likes

Comments

Julia Olsen
,
jeg var også helt vild med EOS i flere år, det er en god læbepomade. Men jeg har de sidste par måneder brugt en økologisk læbepomade af mærket Hurraw, de er super gode, de bliver ikke bløde når man har dem i lommen. Der står også på deres hjemmeside at de er produceret med vindenergi og genbrugsmateriale, hvilket gør mig meget glad 😊 Til at starte med købte jeg dem hos Helsam, men fandt dem 7 kr. billigere på denne side https://perfect-body.dk/hurraw