THE WINNER IS

Som I jo nok har spottet på både min og Sandra Willers Instagram, så har vi i samarbejde med Gillette kørt en super fed konkurrence det seneste stykke tid, hvor en heldige vinder kunne vinde en træningssession med mig og Sandra og hvor 10 yderligere vindere kunne vinde den nye Venus Swirl skraber fra Gillette. Konkurrencen er nu slut og alle vinderne er fundet, hvilket jeg har glædet mig til at afsløre. Vi kan afsløre at den heldige vinder af en træningssession kommer til at vinde en times yoga hos Senses med mig og Sandra Willer + hendes valgte vinder. Efter en omgang yoga vil vi finde os noget at spise og hygge lidt, så vi også kan høre lidt om Jer og hvad I går og laver. De 10 yderligere vinder får besked via DM på Instagram og så får de den nye skraber tilsendt. Den nye skraber består af en flexiball som simpelthen følger ens kurver, så man ikke skærer sig steder som i knæhasen eller ved anklerne, så der er helt klart en perfekt skraber til smukke sommerben. Her til sidst vil jeg bare sige TUSIND TAK for Jeres deltagelse og for Jeres gode råd til, hvordan I gør Jer sommerklar med smukke ben.

Den heldige vinder af en træningssession på Senses er: @stephaniehammelboe - hjertelig tillykke. Du skal en tur med os til en omgang yoga og lidt hygge. Vi glæder os til at møde dig og du får alle informationer tilsendt snarest via DM på Instagram.

De 10 vindere af den nye Gillette Venus Swirl: @sillewalker @ceciliechansen_ @stinenorupl @annesofielaursen @mrdxdow @camillalambaek @frkvevo @idasonderby @camillaisaksen @amandahusted

Indlæg lavet i samarbejde med Gillette

Likes

Comments