THE WINNER IS...

Nu kan jeg ikke trække den længere - jeg har fundet den heldige vinder, der skal en tur i frisørstolen hos Jesper og Vicky Buch, hvor personen bliver farvet og stylet. Det skal lige siges, at det har været RIGTIG svært at finde en vinder blandt alle jeres søde beskeder - i er jo alle sammen så søde. Men jeg har fundet en og jeg vil gerne sige TILLYKKE til... FREJA MARIA, der lige er hjemvendt fra 4 måneder i Asien og som har haft nogle rigtig dårlige oplevelser med farvning - det må vi hellere få lavet om på! Du har vundet en tur i frisørstolen hos Frisør Buch, hvor du skal farves med Igora Royal fra Schwarzkopf og styles. Jeg er sikker på, at de får dig til at ligne en million, så du er klar til sommeren. Du vil få nærmere besked snarest.

Jeg ved godt, at der sikkert er mange af jer, der er kede af at i ikke vandt - det har været virkelig virkelig svært. Men hvis i skulle være interesseret, så kan jeg helt klart anbefale en tur hos Frisør Buch med farverne Igora Royal.

I kan også ringe til Bella Vista på: 8680 4811 for anvisning af nærmeste forhandler.

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Monica Thorsager
,
Tillykke :-) http://mmonicamichela.blogspot.dk/
Isabella
,
Ehm halløjsa Tina Maria, sidder og kigger på forskellige hjemmesider for at få noget inspiration og finde nogle lækre sommekjoler! Flyver tilfældigt ind på Moxy Copenhagen - Choopin.dk, og der ser jeg dig! Hehe lidt sjovt at rulle ned og siden og se mig i 1000 eksemplarer, det lidt fedt :-) Jeg vidste ikke du var model for hjemmesider på den måde. Keep up the good work!