THE WHITE ILASH

Hej skønne læsere. Jeg har netop prøvet denne øjenvippe serum til mine øjnevipper og øjenbryn og den er så nem og lækker at påføre på øjenvipperne. Vi propper så meget mascara på dem hver dag og glemmer faktisk at pleje dem samtidigt. Jeg kan godt lide at gøre noget godt for min hud og mit ansigt og derfor har jeg valgt at prøve denne øjenvippe serum. The white ilash er et 100 % naturligt øjenprodukt, så det ikke er proppet med alle mulige usunde ting. Efter 2-8 uger vil du kunne se et fint resultat med længere og fyldigere vipper. Jeg kender faktisk mange, der sover med deres mascara på og derfor mister en masse vipper - de burde helt klart prøve at bruge denne serum. Den er endda også med til at gøre dine vipper mørkere og mere markerede, så du måske ikke behøver at putte så meget mascara på. Den skal påføres, når du ingen make-up har på og har renset ansigtet grundigt. Jeg glæder mig i hvert fald til at se resultatet på mine vipper og bryn. Den ligger til en super fin pris, når man tænker på, hvad man får for det - nemlig 499,- Den kan købes HER!

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

marianne kjeldsen
,
Glæder mig til at se resultatet :) Husk før og efter billeder uden make-up :D
Louise
,
Hej Tina, Lyder rigtig spændende. Du er generelt rigtig dårlig til at følge op på dine indlæg, men jeg håber du kommer med en lille opdatering på denne når du begynder at se resultater - eller hvis du ikke gør. Så giver det hele mere mening :-) Vh Louise.
Sarah
,
Helt enig. Du må meget gerne følge op på dette indlæg. Det ku være spændende at se resultaterne så man er helt sikker på at det ik er fup :)
Elena Julia Ammitzdorf
,
Du burde kunne se resultater meget hurtigt, jeg kunne se det på mine efter 3 dage, og har aldrig brugt det i over 2 uger i træk, og effekten holder længe. Håber du bliver glad for det.