THE SUN

Pels: Ravn / Nederdel: YAS / Tørklæde: Lala Berlin Støvler: Bianco / Taske: Alexander Wang / Solbriller: MonkeyGlasses

Hej skønne læsere. Åh, så må foråret gerne komme. Det er så dejligt at tænke på, at der går omkring en måned og så begynder det at blive varmt. Jeg elsker virkelig Danmark om sommeren, når vejret er fantastisk og man kan tage på stranden og hygge hele dagen med lækker mad og vin. Mmm… Jeg var til Drake koncert i går og jeg må virkelig sige, at jeg har stor respekt for både ham og The Weeknd - det var virkelig en lækker koncert med gode sange. Smider lidt billeder op fra aftenen i løbet af ugen. Min veninde Saschah og jeg holder kæmpe fødselsdagsfest for alle vores venner på lørdag, hvilket jeg virkelig glæder mig til - jeg kan dog ikke helt finde ud af, hvad jeg skal tage på. Måske den nye sorte kjole fra Leighton Meester kollektionen? Det må jeg lige finde ud af, inden lørdag, hehe. Forresten så er jeg ked af, at der har været en del sponsoreret indlæg lige efter hinanden, men sådan er det desværre nogle gange og det går over igen. Det skal også lige siges, at de indlæg der er sponsorerede på min blog, er alle indlæg jeg står 100% indenfor og som jeg tror er spændende og fede ting at smide på bloggen. Håber i kan have tålmodighed med mig.

Likes

Comments

Kiranan,
Jeg har forelsket mig i din pelsjakke. Helt sikkert noget, som jeg vil tage med i overvejelse, når min kæreste fylder år her til juni! Tak for det! :-)
www.mrmista.dk
Nicoline
,
Du har virkelig den kønneste og mest naturlige slanke krop jeg længe har set. Så jeg tænkte på om du måske lavede styrke øvelser? Og evt. Hvilke? :)
Cathrine,
Den jakke er så lækker..
www.cathrineurhammer.dk
Daniella,
Virkelig lækkert outfit :) http://www.neverysblog.com
www.neverysblog.com