THE MARBLE CHURCH

Coat, Baum und Pferdgarten / Knit, NLY Trend / Trousers, Birgitte Herskind / Belt, Gucci
Boots, Zara / Bag, Louis Vuitton / Shades, Bottega Veneta

Så er vi vendt hjem efter en uges ski i det norske. Dog var det mest P, der fik nydt de norske løjper mens Olivia og jeg hyggede på hotellet. Nu vil jeg også sige, at jeg er SÅ færdig med koldt vejr og trænger bare til rigtig skønt forår, har I det ikke også sådan? I går var vi inde og gå en tur i København - vejret var jo egentlig ret fint, men det blæste jo som en sindssyg. Vi gik et smut ind forbi Amalienborg og Marmorkirken som er så fin og som jeg tænkte, passede perfekt til outfittet. Glæder mig dog virkelig meget til man ikke behøver have jakke på udover alt sit tøj.

I går fyldte Olivia 3 måneder. Hvor er det VILDT, at tiden er gået så hurtigt og at det allerede er 3 måneder siden, jeg fødte hende. Hun er rigtig begyndt at smile over hele ansigtet, når man snakker til hende - det er SÅ cute! Glæder mig sådan til hun rigtig begynder at grine og vi til sommer kan tage på ferie og bade med hende.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// We're back from a whole week in Norway. I spent most of the time at the hotel with little Olivia while P was skiing. Now I just really need spring to arrive, I'm SO done with cold and windy weather for now. Yesterday we went for a stroll in beautiful Copenhagen - the weather was quit nice except for the wind. We went for a walk at Amalienborg and the beautiful Marble Church - I thought it would fit perfectly with my outfit, haha.

Olivia turned 3 months yesterday. So crazy that it's already been 3 month since I gave birth to her. Time flies. She's so cute and smiles every time we are talking to her. I can't wait to hear her laugh and to travel with her this summer.

Likes

Comments

WeAre
WeAre,
Såå fina bilder!!
nouw.com/weare
Line
,
Super fedt outfit! Vil du ikke sige hvor dit cover er fra, hvor der står TMH bag på? 😊 knus Line
Kristen Robin,
I love the coat! www.kristenskouture.com | Luxury. Fashion. Lifestyle.
www.kristenskouture.com/
Rosa
,
Virkelig fint outfit. Må jeg spørge, hvordan bæltet fra Gucci er i størrelsen?