Go to ,[object Object]

THE HAT

Cardigan: Vero Moda // Top: Selected // Buks: Gina Tricot // Støvler: Billi Bi Halstørklæde: Pieces // Hat: H&M // Ur: Michael Kors // Cover: MacVision

Hej piger. Sikke en dejlig søndag det har været indtil videre, vi er lige kommet ned til svigerfamilien, hvor vi skal have lækker mad og hygge hele aftenen. Vi er jo Brøndby fans hele bundtet, så vi skal se bold senere, hehe. I har simpelthen været så søde på det sidste og skrevet så mange søde kommentarer til mig, hvilket jeg er så glad og taknemmelig for. I bliver ved med at motivere mig og gøre mig så glad. Jeg arbejder pt. på endnu et sjovt indlæg om mig, hvor jeg viser jer rundt i vores lejlighed og fortæller sjove ting om mig selv. Glæd jer!! Nu vil jeg hoppe af og hygge. Har smidt dagens outfit op fra i dag - elsker simpelthen min nye hat - købte den forleden i H&M til 150 kr. Super flot! Cardiganen kan blandt andet fåes i Vero Moda i Hvidovre - meget rå og feminin, den fuldender det sorte outfit. Kan i lide det?

Likes

Comments

Emma
,
Hej Tina Maria. Rigtig flot outfit... Har ledt overalt efter den cardigan, vil du sende et link? :-)
Amanda
,
Hej Tina Maria Jeg elsker din blog, og specielt dine billeder. De er sååååå godt taget og virkelig godt redigeret. Hvilket kamera og hvilket redigeringsprogram bruger du? :-)