THE HAT

Cardigan: Vero Moda // Top: Selected // Buks: Gina Tricot // Støvler: Billi Bi Halstørklæde: Pieces // Hat: H&M // Ur: Michael Kors // Cover: MacVision

Hej piger. Sikke en dejlig søndag det har været indtil videre, vi er lige kommet ned til svigerfamilien, hvor vi skal have lækker mad og hygge hele aftenen. Vi er jo Brøndby fans hele bundtet, så vi skal se bold senere, hehe. I har simpelthen været så søde på det sidste og skrevet så mange søde kommentarer til mig, hvilket jeg er så glad og taknemmelig for. I bliver ved med at motivere mig og gøre mig så glad. Jeg arbejder pt. på endnu et sjovt indlæg om mig, hvor jeg viser jer rundt i vores lejlighed og fortæller sjove ting om mig selv. Glæd jer!! Nu vil jeg hoppe af og hygge. Har smidt dagens outfit op fra i dag - elsker simpelthen min nye hat - købte den forleden i H&M til 150 kr. Super flot! Cardiganen kan blandt andet fåes i Vero Moda i Hvidovre - meget rå og feminin, den fuldender det sorte outfit. Kan i lide det?

Likes

Comments

Olivia Smilla
,
Hej Tina Maria.. Hvor er det fedt at du arbejder på et indlæg hvor du viser rundt i jeres lejlighed.. Jeg har vist nok skrevet til dig engang, om du ville lave sådan et indlæg, og hvor er det bare super fedt at du laver det.... Glæder mig til det. Vil lige høre om du ikke vil sige hvor dine tøj stativer der hænger inde i soveværelset er fra? De sorte stænger der hænger over hinanden.. Jeg vil super gerne have sådan nogle, så ville lige høre om du ikke vil skrive det her, eller på det indlæg som du laver.. Samt. Hvis du viser rundt om du så ikke vil fortælle hvor nogle af de forskellige ting er fra? Rigtig god søndag :)
Olivia Smilla
,
Hej Tina Maria. Virkelig fedt at du laver et indlæg hvor du viser rundt i jeres lejlighed.. Jeg mener jeg engang skrev om du ikke ville vise rundt, og at du så gør det er helt vildt fedt! :) Ville lige høre om du ikke vil skrive hvor jeres sorte tøj stativ/stænger der vist nok hænger i jeres soveværelse er fra? Jeg synes de er vil fede, det er dem der hænger over hinanden (tror der hænger to over hinanden) Håber du enten vil skrive det her eller når du laver det indlæg hvor du viser rundt? Og om du ikke også vil skrive/sige hvor nogle af de andre ting er fra? :) Rigtig god søndag :)
Marie
,
Har du et link til den cardigan?:-) den er SÅ fin!
Mette,
Hvor ser du bare fin ud og flot outfit! Er specielt helt vild med cardiganen :)
mettebrandtdanielsen.blogspot.dk/
Sarah
,
Hej Tina Maria! Kender du den svenske blogger Kenza? For du minder mig faktisk temmelig meget om hende, og synes også du er Danmarks svar på hende, hvis man kan sige det sådan! I er begge vildt smukke, og en stor inspiration! Knus
lyn,
AMAZING photos! you're so beautiful with a hat (also without a hat ;) ) & your hair, love it! xx http://www.blondebutterflies.blogspot.be/
www.blondebutterflies.blogspot.be/
Julie
,
Du er bare så uretfærdig smuk! :)
Erica
,
Hej Tina Maria Så lige at du på din mobil har noget leopart print, hvor har du fået det lavet og hvad koster sådan noget? ;-)
Emma
,
Hej Tina Maria. Rigtig flot outfit... Har ledt overalt efter den cardigan, vil du sende et link? :-)
Amanda
,
Hej Tina Maria Jeg elsker din blog, og specielt dine billeder. De er sååååå godt taget og virkelig godt redigeret. Hvilket kamera og hvilket redigeringsprogram bruger du? :-)