THAILAND

Hej på bloggen. Så er vi fremme ved hotellet og har fået os lidt søvn - det var så ikke så godt, eftersom kl nu er 00:55 hernede og vi kan ikke sove mere, haha. Godt vi begge to har lidt arbejde at indhente, så kan vi ligge i sengen og hygge lidt med en kop kaffe og lidt musik til. Det var ellers noget af en tur vi kom ud på - vi har været med 3 fly. Nummer 2 fly fra Dubai var det helt store 380 fly - ved ikke, om i har forstand på fly, men det er det største fly indtil videre, det er nemlig hele 2 etager. Vi var så uheldige ikke at skulle sidde sammen på det fly, så det nævnte Patrick til personalet og lige pludselig stod vi med 2 boardingpas til 1. etage - nemlig business class. Det har jeg aldrig prøvet før, men nu ved jeg, hvorfor folk betaler så mange penge for at kunne sidde der. Det var som at være på hotel, virkelig fornemt og meget lækkert. Har lavet en lille collage af turen indtil videre. Jeg nåede lige at nappe et billed af noget af poolen fra lobbyen af - her er viiiiirkelig varmt, så jeg glæder mig til at ligge og sole i morgen. Det er virkelig skønt at tænke på, at man har 2 uger hernede, hvor man virkelig kan slappe af og få nulstillet, så det glæder jeg mig virkelig til.

Likes

Comments

René Najmi,
Lækre billeder.. Nyd turen:)
www.renenajmi.com
Sofie Eilersen,
Årh, mega lækkert med business. Nyd nu turen! :D
www.sofiescloset.dk
Sara
,
Super fede billed er og super blog håber i får en fed tur ! Dine halskæder fra din post getting ready.. Hvor er de fra? :-)
Sara
,
gode billeder, i ser godt ud! ;-) hvor er dine halskæder fra? dem fra din post getting ready for thailand? specielt den med p & t i da jeg selv ville købe en til mig selv med min kærestes og mine initialer<3
Stephanie
,
Hendes halskæde med initialer er fra Jane Kønig. :)
Nanna
,
Wauw, hvor ser det lækkert ud - håber virkelig, at i vil nyde turen! Jeg er meeeeega misundelig :( Knus herfra <3
caroline bach
,
Lækkert! Hvor er din smukke kjole fra? Nyd turen! ;-)