Go to ,[object Object]

SWEATER WEATHER

1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here 7. Here / 8. Here / 9. Here / 10. Here / 11. Here / 12. Here / 13. Here

Hmm, så blev det virkelig sweater weather her i London og som jeg kan se på facebook, så er vejret heller ikke til at råbe hurra for i Danmark? Lidt ærgerligt og trist, når man tænker på, at det kun er juli måned. Må finde en ny ferie sydpå!! Haha. Det gode ved et regnvejr er, at man kan hoppe i sofaen med et tæppe og ellers bare sidde og surfe rundt på nettet med god samvittighed og det kan jeg egentlig godt lide at bruge min tid på - det er også der, jeg finder meget af min inspiration. Når vejret er godt skal man selvfølgelig bare ud og nyde det i fulde drag - misunder virkelig min kæreste, der nyder varmen i Cannes. Jeg har lavet en collage med samlede favoritter fra Nelly.com, da jeg tænkte det var passende til det kølige og våde vejr - en fed sweater kan man nemlig altid bruge og til et par ribbed jeans og rå støvler er det bare altid en vinder. Jeg kan rigtig godt lide nummer 1, synes at farven er super lækker og så ligner det, at den er en smule cropped? Kunne være ret fint! Har I en favorit?

I aften skal jeg mødes med min veninde Else, hvor vi skal ud og spise på The Ivy ude i Chelsea. Det skulle være en populær og enormt hyggelig restaurant, så det er jeg spændt på. Elsker at blive taget steder hen, jeg ikke har været før og glæder mig til at lave en guide for Jer, så I ved, hvad I ikke må gå glip af herovre, hvis I skal til London.

// Hmm, what a rainy day today in London - that means sweater weather! Almost feels like fall already. I have made a collage with my favorite styles from Nelly.com. A sweater is a musthave and will always look good with ribbed jeans and boots. I really like the sweater, number 1, I think the color is really beautiful and it looks like the sweater is a bit cropped? I like that! Do you have a favorite?

Tonight I'm meeting up with my girlfriend from Denmark - we're going to a restaurant called The Ivy in Chelsea. I can't wait to taste some great food and wine, oh wine. IT'S FRIDAY!

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

Julie Mænnchen,
Jo jo, sweatere er lækre men ja, vi vil hellere have sommer, nu hvor måneden passer til det :)
www.itsmypassions.dk
Nadia Kaplan,
den CK sweater er altså lækkert. masser af lækre sager du har fundet frem :) - skøn blog du har, med masser af inspiration. følger nu med på bloglovin :) //www.neronoir.dk
www.neronoir.dk