TINAMARIAS
TINAMARIAS

OUTFIT OF THE DAY

Fur, Ifur Copenhagen / Knit, NLY Trend / Jeans, Gina Tricot / Boots, Louis Vuitton
Belt, Louis Vuitton / Bag, Louis Vuitton / Shades, Céline

SMUK VEJR. Man kan simpelthen ikke lade være med at blive så glad i låget af det her vejr. I dag startede min morgen med træning inde hos Arndal. Jeg er nemlig startet til det, der hedder efterfødselstræning som går ud på at få trænet kroppen tilbage igen. Jeg er SÅ glad for at være startet, da jeg længe har snakket om det og nu er det endelig blevet en realitet. Jeg har personlig træner på, for ellers får jeg ikke lavet en dyt, ha ha. Kender I det? Jeg skal simpelthen presses lidt, ellers holder jeg for mange pauser eller forkorter mine øvelser.

Efter træningen tog jeg en kaffe med Maria, inden turen gik hjem mod møllen igen. P er hjemme de her uger, hvilket er en kæmpe hjælp og det har givet mig muligheden for at træne om morgenen. Det gode ved det er heldigvis, at jeg sagtens kan have Olivia med i barnevognen, mens jeg træner - så rart og hun sover for det meste, når man ligger hende i barnevognen. Jeg kommer til at skrive meget mere om min efterfødselstræning og vil nok også komme til at vise nogle af øvelserne - for de er også rigtig gode selvom man ikke er gravid og ikke lige har født. Håber at I får en dejlig aften - nyd det skønne vejr, selvom det blæser liiiiidt meget.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// BEAUTIFUL WEATHER. I seriously love Copenhagen when the weather is like today. Today I started my day with a morning workout with Arndal. I wanted to start working out again for so long now, so I'm so happy to be back and with a personal trainer this time. No cheating - I need to get back in shape. I get lazy if I'm working out on my own - I need someone to get me in the butt and push me to the limit. You know the feeling?

After my morning workout I met up with Maria. We enjoyed a coffee in the sun which was so amazing. Olivia stayed home with her dad - he's home these weeks which is the biggest help and I'm so thankful that we can be in this together and enjoy every moment with our little girl. Wish you all a lovely day.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments