SUNDAY POST // SUMMER NIGHTS

Table, here / Chairs, ILVA (sold out at the moment) / Wine glasses, here / Hurricanes, here / Bowl, here / Vase, here


Sponsored by Ilva

Hej piger. SIKKE et møgvejr - rigtig søndagsvejr, må man sige. Så kan man heldigvis ligge og flyde i sofaen hele dagen med god samvittighed. I dag står den virkelig bare på hygge i sofaen og lækker pastaret med tigerrejer til aftensmad. Måske jeg skulle til at lave nogle flere indlæg med madopskrifter/videoer? Let me know. I går var det tværtimod virkelig skønt vejr og det fik vi i den grad nydt. Vi fik besøg af et af vores vennepar, der har den skønneste lille datter på 9 måneder - det var så sjovt at se pigerne sammen nu hvor Olivia er blevet 6 måneder og er ved at forstå, hvad der sker omkring hende.

Vores have er ikke helt færdig endnu, men vores spiseplads i haven er færdig og det må nok være et af mine yndlingsspot i vores hjem - især når vejret er godt. Bare det at kunne sætte sig ud om aftenen og nyde solnedgangen til et glas vin eller andet. P og jeg har det tit med at lave lækre "drinks" også uden alkohol. Nogle gange er det bare danskvand, friskpresset ingefærjuice og lidt hyldeblomst - andre gange kommer der også sprut i, ha ha. Rigtig mange af Jer har spurgt ind til vores have, så jeg skal nok komme til at vise endnu mere fra haven også hvor jeg viser rundt på video. I'm working on it. Jeg har skrevet under billederne, hvor alle tingene er fra også med links dertil. Jeg håber at I får en dejlig søndag - nu vil jeg hoppe ovenpå i sofaen og nyde resten af dagen der.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Hi girls. WHAT a shitty weather today - thank god it's Sunday. I'm going to what series all day long and just relax. It was such a beautiful weather yesterday and what better to enjoy it with BBQ and friends. A lot of you guys have asked me if I could show my garden here on the blog. The garden isn't done yet, but our dining area is finally done and it's one of my favorite spots at the house. I love to enjoy the summer nights out here, watching the sun go done and drink a glass of wine. I've linked to all of the stuffs, so you guys can find the items. I'm also working on making a lot more videos to the blog from our home. I'm working on it. I wish you all a lovely Sunday. Now I'll hit the couch and watch some series.

Likes

Comments

Cecilie
,
Det ville være så skønt med flere madopskrifter, det lyder altid SÅ lækkert når du skriver om de forskellige retter i skal have.
Og sikken en skøn spiseplads!!
OliviaBukowska
OliviaBukowska,
So beautiful! 💕
nouw.com/oliviabukowska
Plombier,
Beautiful pictures ! Fred
plombier.tarif.pro
Angie
,
Hvor er det nogle fine billeder af jeres udendørsområde - og så er jeg kæmpe fan af, at du linker til det hele - det gør det hele lidt nemmere (og så slipper du for at blive bombarderet med en masse spørgsmål;)). 😊 Tak!
Aleksey
Aleksey,
Beautifully decorated 😍
nouw.com/aleksey
Trine
,
Gerne flere opskrifter 😍
Mathilde
,
Vil du ikke lave et indlæg om din t-shirt fra Supreme X LV?