SUNDAY POST // OUR LIVINGROOM

Couch, Sofakompagniet / Chairs, Sofakompagniet / Coffee table, Ruth and Joanna / Rug, And Copenhagen
Plants, Greenify / Cushion, Hay / Ottoman, Sofakompagniet / Candle, Nordal

Godaften piger. Puha, jeg var til fødselsdag hos en veninde i går, hvor hun havde inviteret alle os tøser til middag og drinks på Lusso. Det endte med, at jeg blev lidt for fuld og har derfor liiiiidt ondt i hovedet i dag. Så i dag står den rigtig på sofahygge med cola, pizza og min dejlige lille familie. Som jeg jo har nævnt før, så vil jeg gerne gøre søndagen til et fast SUNDAY POST med forskellige posts, hvor der er fokus på bolig. I denne omgang tænkte jeg at vise vores stue på 1. salen, da I har efterspurgt den rigtig meget. Vi har længe haft en masse ting stående i stuen og derfor har jeg ikke rigtig kunne vise så meget. Efter at vi fik vores nye sofabord hjem tænkte jeg, at det var på tide at få lavet stuen færdig, så vi kunne bruge den. Der er nemlig ikke noget bedre end at kunne smide sig på sofaen og se en god film, hvilket vi på intet tidspunkt har kunne gøre før nu. Hvad synes I om vores lille tv-stue? Jeg elsker alt ved det her rum og især det smukke lys der kommer, når solens stråler kommer gennem vinduerne. Håber at I får en dejlig søndag.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

// Good evening girls. I was out with the girls last night, so I'm really hung over today. So we're going to spend the evening on the couch with pizzas and Netflix. As I've mentioned before I'm working on making every Sunday a SUNDAY POST with focus on interior. Today I want to show you guys our livingroom - it's not quite done yet, but it's starting to look like a livingroom now. We just got our new coffee table so now it's possible for us to use the room as a real livingroom. What do you guys think? I really love everything about this room and especially when the sun comes through the small windows. Wish you all a lovely Sunday.

Likes

Comments

loveanna
loveanna,
ser så snyggt ut! Älskar din stil
nouw.com/loveanna
Maiken
,
Hvor bor i dog bare flot og hyggeligt <3 Jeg er især vild med din grå lænestol, ved du hvad modellens navn er? 😊
Tina Hansen
,
Hej Tina Maria. Hvor ser jeres stue flot ud 😊 Jeg vil meget gerne vide hvor den store plante i har til at stå på gulvet, hvor krukken er fra? Den er nemlig rigtig fin 😊
Rosanna,
Wow, what a beautiful and well styled room!Have a lovely day 😊
Rosanna x
<a href="http://rosesrooftop.blogspot.co.uk/">Rose's Rooftop</a>
rosesrooftop.blogspot.co.uk/