SUNDAY POST - THOUGHTS

Hej piger. Normalt er SUNDAY POST jo et indlæg om bolig, men i dag havde jeg egentlig brug for at komme ud med lidt mere dybe og personlige tanker. Faktisk er det her en tekst jeg skrev på flyet på vej til YSL eventet i Stockholm. Jeg ved ikke hvorfor, men når jeg flyver så har jeg altid noget på hjerte og derfor skriver jeg det altid ned med det samme i mine noter på mobilen, hvorefter jeg senere hen kan vælge at bruge noterne, når tid er. For mig har det altid været super godt at komme ud med det, når dybe tanker sætter sig fast og det hjælper mig virkelig meget. Det er noget jeg har benyttet mig af lige siden jeg mistede min far i 2009.


Et morgenfly til Stockholm

Én ting jeg har lært ved at føde og blive mor er, at livet ikke er noget værd, hvis man ikke lever det. Jeg har været så bange for mange ting i mit liv og er det til tider stadigvæk med nogle ting og så igen - hvis jeg går og er bange hele mit liv for ting, der skal ske, så får jeg aldrig RIGTIG levet.

Med en far, der gik bort for 8 år siden, en tante der gik bort over julen, en stedfar der er syg med den uhelbredelige sygdom, ALS og nu min mor der er blevet ramt af brystkræft og er igang med kemo, så har jeg bare fundet ud af at jeg skal leve. LEVE. Jeg ved ikke, hvornår det er min tur og derfor må jeg ikke gå og vente på at der sker noget forfærdeligt, uden i hvert fald at opleve livet, sætte pris på det og give Olivia de bedste minder og oplevelser, jeg overhovedet kan give hende.

Jeg har altid haft en lille frygt for at flyve - mere det at der skulle gå noget galt - ellers elsker jeg faktisk at flyve og opleve verden. Efter jeg er blevet mor er frygten taget lidt til, for nu er det ikke kun mig eller P, nu er det også vores lille datter. Jeg ønsker hende ALT det bedste verden kan tilbyde og at hun for alt i verden får lov til at leve et sundt og raskt liv til hun bliver gammel.

Jeg kan ikke gå og være bange for at flyve resten af mit liv, for så får jeg aldrig oplevet alt det fantastiske livet kan give en af glæde, når man rejser og tager ud på eventyr. Jeg må sige til mig selv, af det alligevel er ude af mine hænder og at jeg skal nyde hvert et sekund af mit liv og de oplevelser, jeg er så priviligeret at få tilbudt og oplevet - både med mit job, men også med min dejlige lille familie.

Jeg skal leve. Jeg skal vise Olivia at leve.

Likes

Comments

Corina,
Dette er en meget inspirerende tekst. Det er sandt: vi ved aldrig, hvornår livet slutter, når det er vores tur, og på grund af det må vi tage det bedste ud af livet her og heller ikke
www.unbouquetdamour.com
Isabel
,
Hej Tina Har læst med i lang tid og nu er det vist på tide at sige tak for en lækker blog😊👍🏻 Ja man skal virkelig huske at leve hver dag som var den sidste, aldrig skilles som uvenner og huske at vise ens tætteste at de vidunderlige❤️ Min mand har også altid været lidt utryg ved at flyve, men efter vi har fået børn er det blevet helt slemt og selv ikke en beroligende pille hjælper😕 Vi er lige kommet hjem fra ferie og han har udmeldt at næste ferie bliver køreselv😳🔫 Overvejer kraftigt at sende ham til hypnose, man kommer jo hverken til Thailand eller Mexico i bil😂 Og rigtig god bedring med din mor, håber hun kommer stærkt ud på den anden side😘 Sorry det blev lidt langt! Knus
AM
,
Hvor er din fine lange rosa cardigan fra? 😊