TINAMARIAS
TINAMARIAS

Shopping, Sommer

 photo 5c86ff9c-6883-41cd-b07e-707329754de8_zpsjdsipuy7.jpg1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here 6. Here / 7. Here / 8. Here / 9. Here

Hvis der er noget, der er meget oppe lige nu, så er det farverne "rose" og "army/khaki" og jeg må indrømme, at jeg selv er blevet totalt vild med disse farver. Jeg synes, at de er så lækre og især til en flot kulør til sommeren. Jeg er virkelig på jagt efter en armyfarvet bomberjakke og i går fandt jeg endelig denne fine en på Nelly.com. Synes godt man må pifte outfittet op med et par stilletter, der har et fint print - nu har jeg disse stilletter i både nude og sort, så tænkte, at disse i leo ville være super fine til army eller rose. Hvad synes I?

// The colors "rose" and "army" are very fashionable right now, and I must admit that I really like both colors and especially with a good tan for the summer. I have been looking for an army bomber jacket for so long now! Finally I found one on Nelly.com yesterday, what do you think? I have the pumps in nude and black, så now it is time to spice it up with these leo beauties! 


Sponsoreret indlæg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments