SUMMER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

Vi piger har jo alle sammen en svaghed for sko - hvorfor, det kan jeg ikke svare på - det er bare noget, vi har i os, hehe. Jeg elsker, når man får masser af sol og fødderne bliver helt brune, så er det virkelig fint med en nude neglelak og nogle super lækre sandaler, mmm... Kan allerede se det for mig. Der var nogle af jer, der i går spurgte ind til mit billede med mine nye hvide Superga'er og jeg fandt dem lige på Nelly, så de er til at finde i collagen med sommersko. Kunne ikke være mere glad for dem, de er fantastiske at gå i - må nok også eje et sort par her til sommeren. Har længe kigget lidt på sandalerne, der er nummer 6 & 10, de er virkelig fine - kan dog ikke finde ud af, om de ville klæde mig? Tror i de er fine på? Er ret vild med de sorte, men også de nude-farvet. Har i en favorit blandt sommerskoene?

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Line
,
Hej Tina Maria. De hvide sko fra Superga koster 600 kr inde på Nelly.com, men de koster omkring 300 på Superga egen hjemmeside. Forstår det ikke helt? :-)
Maja
,
Hej Tina <3 Jeg ELSKER din blog og du har seriøst den smukkeste og mest elegante stil <3 Jeg må eje sko nr. 4 <33 Hvilken side bruger du til at lave dine collager på? <3 Knus fra Maja
Christa
,
Jeg kan kun anbefale Marenas sandalerne. De er bløde som smør at gå i, måske lidt som at gå på små skyer. Synes også de er ret så fine på. Især de lyse farver er klædelige på - synes jeg. Jeg var inden købet også i tvivl om de ville blive for klodsede, men en tur på Instagram #marenas overbeviste mig, og jeg har ikke fortrudt :-) God sandaljagt!
Christine
,
Flotte sko du har udvalgt. Hvordan er dine gummisko i størrelsen?
Camilla
,
Jeg har nr 6, altså i sorte, og de er super behagelige og er pæne på synes jeg. Der er lidt "sundheds-sandal" over dem, men på den fede måde :) jeg bruger dem hvert fald næsten hver dag på arbejde (er frisør, så det kræver et par gode sko) og de er sidder godt på fusserne :) så dem kan du godt bestille !
Tina Maria
,
De er SÅ gode at gå i og er helt normale i størrelsen :-)
Julie
,
Hejsa :) Jeg ved godt at det ikke vedkommer dette indlæg, men jeg er helt betaget af at i kunne filme under vandet da i var i Thailand, kunne derfor godt tænke mig at vide hvad i havde investeret i og navnet på det :)
Louise Støy,
Bogen "hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangle sko" giver rent faktisk et svar på kvinders behov for mange og forskellige sko :D Virkelig god bog som er letlæselig fx. til stranden :)
stoeysesliv.blogspot.dk/