Go to ,[object Object]

SUMMER

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER 6. HER / 7. HER / 8. HER / 9. HER / 10. HER

Vi piger har jo alle sammen en svaghed for sko - hvorfor, det kan jeg ikke svare på - det er bare noget, vi har i os, hehe. Jeg elsker, når man får masser af sol og fødderne bliver helt brune, så er det virkelig fint med en nude neglelak og nogle super lækre sandaler, mmm... Kan allerede se det for mig. Der var nogle af jer, der i går spurgte ind til mit billede med mine nye hvide Superga'er og jeg fandt dem lige på Nelly, så de er til at finde i collagen med sommersko. Kunne ikke være mere glad for dem, de er fantastiske at gå i - må nok også eje et sort par her til sommeren. Har længe kigget lidt på sandalerne, der er nummer 6 & 10, de er virkelig fine - kan dog ikke finde ud af, om de ville klæde mig? Tror i de er fine på? Er ret vild med de sorte, men også de nude-farvet. Har i en favorit blandt sommerskoene?

Sponsoreret af Nelly

Likes

Comments

Julie
,
Hejsa :) Jeg ved godt at det ikke vedkommer dette indlæg, men jeg er helt betaget af at i kunne filme under vandet da i var i Thailand, kunne derfor godt tænke mig at vide hvad i havde investeret i og navnet på det :)
Louise Støy,
Bogen "hvorfor mænd ingenting fatter og kvinder altid mangle sko" giver rent faktisk et svar på kvinders behov for mange og forskellige sko :D Virkelig god bog som er letlæselig fx. til stranden :)
stoeysesliv.blogspot.dk/