STUDY IN LONDON

Jeg har længe tænkt på, om det at tage en uddannelse her i London kunne være en fed mulighed og især nu, hvor jeg alligevel skal bo herovre i nok et par år. Jeg elsker virkelig London by og det ville være en kæmpe mulighed at få en uddannelse herovre, samt møde en masse nye mennesker og blive endnu bedre til sproget. Det kan godt virke lidt uoverskueligt for mig, hvad jeg skal gribe og gøre i og hele den formelle proces, hvis jeg skal starte studie her i London.

Derfor er det ret oplagt for mig at gøre det med hjælp fra IBS udlandsstudier (International Business School). Både fordi deres studier passer sammen med mine drømme om at uddanne mig indenfor fashion, men også fordi de er med både før, under og efter ens studieperiode. Her giver de hjælp til ansøgning og hvordan man kommer igang og de har repræsentanter, som hjælper dig gennem hele forløbet. På den måde har man altid nogle, der kan guide en eller svare på spørgsmål om regler, SU, bolig, studieliv i London og meget andet.

IBS har både studier indenfor jura, business og fashion. F.eks. tilbyder de et program der hedder Fashion BusinessLondon College of Fashion, hvor man både lærer om mode som teoretisk fag om trends, indkøb, kommunikation, PR og marketing. Da jeg rigtig gerne vil arbejde med noget moderelateret, men ikke er helt sikker på hvad, er det rigtig godt, at uddannelsen giver rigtig brede kundskaber, som passer i mange forskellige dele af modeverdenen. Derudover er noget af de bedste ved Londons studieliv er universitetscampusserne, som giver rigtig meget mulighed for at være social. F.eks. bliver man via IBS og London College of Fashions campus medlem af studenterforeningen SUARTS, der er f.eks. arrangerer forskellige events, som man kan vælge at blive en del af.

Det kunne helt klart være en kæmpe oplevelse at læse i herovre og samtidigt med det, så vil det se rigtig fint ud på CV'et. Hvad med jer - har nogle af jer overvejet at studere i London, eller måske endda prøvet det og har nogle gode råd, jeg kan få med på vejen? God weekend ♥

Sponsoreret indlæg

Likes

Comments

tina nymann,
Du skal da bare gå i gang asap, min pige:-) Det er guldrandet papir til senere brug..... What are you waiting for???
www.mormormedstiletter.dk
Silke,
Mit bedste råd er at springe ud i det :) London er den skønneste by at bo og studere i. /Wordjuggles
www.wordjuggles.wordpress.com