Stop mobning!

Likes

Comments

Camilla Sørensen
,
Hvordan laver du de krøller der? :)
Emma
,
Hej Tina Maria:-) først og fremmest vil jeg gerne have lov til at sige 1000 tak for en helt igennem fantastisk blog, det har været mig en kæmpe fornøjelse at læse og se dine indlæg. Det er rigtigt hårdt for de børn og unge og bare mennesker generelt der bliver mobbet. Heldigvis på min skole og klasse er der ikke specielt mange der mobber, selfølgelig kan der være noget nogle gange, men der bliver ikke mobbet generelt. Jeg kan sagtens forstå og sætte mig ind i de mennesker der bliver mobbet. Jeg syntes bare du er et fantastisk menneske der er åben fortæller dine historier og du er jo også helt fantastisk smuk<333 - Emma:-)
Anonym
,
Hej Tina-Maria :) First of all, super fedt med et videoindlæg, og tak fordi du vil dele noget så personligt, selvom du er en kendt person (-: Jeg er 18 idag, og blev mobbet en del i min folkeskoletid i 9 klasse.. Jeg er en meget forfængelig person, og havde dengang et perfekt barbiehår, og da jeg er meget lille har jeg altid været "hende den søde lille pige".. Desværre var der så ca. 5 piger, fra klassetrinnet over mig, som begyndte at mobbe mig på den mest terroriserende måde.. Det hele startede faktisk med, at jeg havde en kæreste som kom fra et muslimsk land, og det forhold stoppede, da han begyndte at skubbe til mig, og give mig lussingere, og dette fandt folk ud af, da han gjorde det offentligt til en fest.. Han fortalte så hele sin familie, at det var mig der løg, og at det ikke var rigtigt = at hans kusines "bande" pludselig, hadede mig overalt på jorden.. Det skal siges, at disse piger, var kendt for at være voldlige, og kriminelle.. Desværre gik de piger jo også på min skole, og kom ind i min klasse hvert eneste frikvarter, for at være ond imod mig, og kalde mig grimme ting..og ingen af mine venner eller andre turde at gøre noget, fordi de var kendt for at være så onde.. Hvis vi var til samme fester, gik de med vilje ind i mig, for så at sige; " Hvorfor fanden gik du ind i min veninde?!" også havde de jo deres "grund" for, at svine mig til.. De stod hver morgen og ventede foran skolen, så de kunne kalde mig luder .. De punkterede min cykel ,og spyttede på sædet.. Jeg græd hver evig eneste dag, fordi jeg var så bange og ødelagt.. Jeg blev så ødelagt af dette, og overvejede så kraftigt, om at jeg skulle tage mit eget liv, KUN for at de skulle få dårlig samvittighed, men sammentidig havde jeg det også sådan, at så ville de jo vinde over mig.. Idag kan jeg synes at det er så vildt, at jeg på det tidspunkt har set selvmord, som en form for "hævn", men jeg var jo så ødelagt.. Lærene ville intet gøre, da de 5 piger, bare benægtede ALT hvad de gjorde imod mig..
simone
,
Hej Tina Maria. Jeg er blevet mobbet i rigtig mange år, hvilket har realateret til at jeg ikke går i skole lige nu - da jeg har angst for det. Jeg var faktisk begyndt i 10.ende på en ny skole i år, men jeg kunne ikke klare det, ikke fordi folk var onde ved mig, men det hele, fælleskabet og det, det var bare for meget, ligemeget hvad jeg gjorde, følte jeg mig forkert. Jeg skal nu begynde på en ny skole her efter ferien, hvilket jeg er MEGET bange for. MEN det er ikke en anmindelig skole, det er et forløb på et gymnasium, hvor man prøver at hjælpe unge der er blevet mobbet med at komme videre. Jeg håber virkelig det ændre mit liv, for som jeg har det nu, er det hele bare lort. Jeg er nede med depression hele tiden, jeg har nogle lorte tanker og ja, alt er bare helt galt...... Nå men min mobbehistorie, jeg blev grovmobbet i specielt 2 år, hvor de råbte grimme ting efter mig, skubbede til mig når de gik forbi mig, og en dag hvor jeg var i byen ude på skøjtebanen med nogle venner, blev jeg overfaldt, kvælt og trampet på med deres skøjter, virkelig noget at det væreste jeg har været ude for. Efter det har jeg ikke været i byen sådan rigtigt, jeg tør kun gå i byen hvis der er mange af mine gode venner omkring mig, og jeg ved at de vil støtte mig og gribe ind hvis der nu skulle ske mig noget igen. Efter den episode i byen, kom jeg i skole, hvor alle de klasser der mobbede mig sad udenfor min klassedør og råbte efter mig og spurgte for sjov, hvorfor jeg haltede. De kaldte mig alt muligt, lige fra "smukke" til "fede" "tykke" og jeg ved ikke hvad. HELDIGVIS går jeg ikke i skole mere, men jeg møder dem af og til, da der var rigtig mange med til det. Og det er stadig lige så slemt. Jeg ved ikke om man kan kalde at jeg stadig bliver mobbet, men de kan ihvertfald ikke lade mig være. Og hvis jeg er alene og de er i nærheden VED jeg at de vil banke mig. De råber efter mig med det samme de ser mig, og griner af mig og peger finger af mig. De får mig virkelig til at føle mig ski
annesofiebang,
Jeg synes det er en rigtig god video du har lavet. Jeg aldrig selv blevet mobbet brutalt. Men har oplevet små mobberi, bl.a. fordi jeg havde briller en overgang. Er nu gået til kontaktlinser, som egentlig ikke er specielt rart for mig, at have på. Men jeg kan simpelthen heller ikke lade alt det tage overhånd, og prøver så vidt muligt at gribe ind hvor jeg kan. Det er dog svært. Og jeg begriber ikke, hvordan en 15 årig pige kan blive skubbet så langt ud, at hun tager sit eget liv. Hvorfor sker det?
teenthoughts.wordpress.com
Sara
,
I 4. Klasse havde vi fået nye klasser. Drenge synes at jeg var lav. Så de begyndt at kalde mig alt muligt og jeg blev også slået. Jeg kom grædende hjem hver dag. En dag siger jeg så til mine forældre at jeg ikke har lyst til at leve mere. Mine forældre går straks til skolen. Mine forældre mener at jeg har godt af at komme over i anden klasse. Men skolelederen tillader det første efter 2 år. Over i den anden klasse er de glade for mig i starten, men efter et stykke tid, vil de ikke snakke med mig mere. Jeg er ked af det igen. Jeg vil igen ikke leve. Mine forældre har nu fået mig over på en ny skole. Nu er jeg rigtigt glad
Anonymt
,
Hej Tina Maria Sikke en fantastisk blog du har. Elsker den, plejer ikke at læse blog men denne er bare fa tastisk. Når folk føler sig mobbet er det på grund af at de er anderledens i mobberens øjne, selvom at der ikke er noget der hedder normalt. Sådan ses der på mig, men mest på min lille bror. Mit er ved at være over. Men med min lille bror vil han også have ring som andre, og være med dem. Eks. købte han kasket og løbehjul og var glad for det. Men da han så kommer i skole er hans ting ikke godt nok, og bag hans ryg snakker de om ham. Det gjorde ondt når jeg vidste hvor meget det betød for ham. Jeg forst��r heller ikke hvorfor 3. Klasser kan behandle sine kammerater på den måde, og det værste er at nogle fra min klasse gør det mod ham. Kram Anonym
Gio
,
Hei Tina Maria! Jeg er ei norsk jente som fulgte med på paradise hotel dk, og må bare si at du utstrålte en sånn godhet tvers gjennom. Og det å lese nå på din blogg at du ble utsatt for mobbing, gjør at jeg bare ser på deg som en enda sterkere person. Du er en god forbilde for mange unge jenter, og det at du kom deg gjennom mobbingen gir håp for mange. Stå på og lykke til videre! Også til alle dere andre jenter som har kommentert her :) Stor klem fra kalde Norge :)
Christina
,
Mobning Min historie. Jeg er selv blevet mobbet pga min mor. Dem der mobbede mig med/pga min mor de gik ikke på samme skole som mig. Jeg sagde det til deres skole inspektør og deres lærere men det blev kun værre og værre ved at jeg sagde det. Jeg sagde det også til min mor og far men det blev det også kun værre og værre af. Jeg blev altid bagtalt, skubbet, slået, kaldt grimme ting/øge navne og sparket til. Jeg har også haft selvmords tanker pga det. Det var lige meget hvad jeg gjorde (om jeg ignorede dem eller spurgte dem pænt om de ikke godt gad at lade være med at mobbe mig). Mine forældre sagde også til deres forældre (dem der mobbede mig) sine forældre. Det fortsatte også selvom at jeg var kommet på efterskole og fortsætter stadivæk lidt men ikke så groft (altså dvs at de ikke slår mig mere og at de ikke sparker mig mere men at de stadivæk kalder mig grimme grimme ting/øgenavne).
Anonym
,
Jeg er blevet kaldt tomat fordi at jeg har rødt hår, totalt åndssvagt. Jeg er også blevt kald for stankelbenet og skelet og sådan nogle ting fordi at jeg er meget tynd. Jeg følte hele tiden at folk kigger på mig og tænker "hende der må da have en sygdom siden hun er så tynd"